Skip to main content

Photo photo!!

 bersama Incik Faris.My mentor! :) hee muke wa abaikan plzz!
kat sir ni lahh qid tnye pasal nak benti kolej dlu...Memula qid ckp die tnye knp?
then blerr qid ckp nak kije,die suruh pikir blikk..jgn buat keputusan tertibe katenye. :)
dia jugakk ckp yang duit penting ilmu pun penting..so die suruh pikir memasakk time uh :)
Huhhh time daftar qid daftar sem3 memuler kat die lerr..ayat pertame die
"haaa..tak jadi??" huhuhuhu wa ingt bebb wa ingt!
hahaahah..akhirnye wa ke Ipoh balik untuk smbung sem3..
sebb? erghhhh sbb perjanjian yang dh die buat dgn my stupid bro!
Abg Syammmmm!!!erghhh dh stop2 malaz nak citer dahhh

with miss yang gilerr sempoiii! :) Miss Diyana..Dia dulu pernah ajar qid mase sem 1..
skang sem 3 die ajar balikk :) heee mcm biase..die sgt cool :)

Hee yang ni dengan Pakcik..Pakcik nii sem 1 dlo dapat 4 rata...sem 2 nii blh tahan handal gakk 
pointerr die..die ni org ade yang panggil die pjoy ade yang panggil die ustaz!
Tapi qid panggil die Pak Cik..hehehe kes sem 1 nye kerja lah nii..
smp dah terbiase..and die pun x kisah qid panggil dia
Pak Cik :) 

Okeyy ni Akma..Or name penuh die Fazilahtul Akma..Die ni qid kenal dari sem 1..tapi mase uhh kenal2 
mcm tuu jeee..Naik sem 2 hari tuu x sengaja blh seclass ngan diee..kan mase sem 2 hari tuu
ade problem sikett dgn class yang first qid pilih tuuu...dah tuhhh entah cm mane blh sclass ngan die.
sepanjang sem 2..mane yan projek lebih pade 3 org qid akan ngan die skaliii..
klo yg 3 org tuu slalu dgn wani and nikk..tapii klo lebih 3 org uh,qid mesti ngan die skalii :)
sem 3 nii skali lagi qid sclass ngan die..harap sem 3 nii dpt berkerja same dgn baikk jugakk ngan die
cehhh! hahahahahaah


okey nii Siti Nadhirah..die ni member qid mase sem 2..mase sem 2 x keneii sgt..
but naik sem 3...kami bebudk pompuan sume jdi rapatt plakkk!
heheeheh qid ikot die lahh hari tuu pi penang...tlg tgkk die shooting :)
dgn die nii klo stadii byk gelakk jee.. :)


yeahhh!!! ni lahh budk DIM0307 yang dekan untuk sem 2..
huhhhhh! :) Alhamdulillah untuk semuanye :)

*Haigooo esya..qid pikir dua tige kali nak upload pic nii k!
klo x sebab remy,badut and meng suruh qid upload..qid x upload kott..hadoiii..
pape puunnn ni smua qid update bkn nak menunjukk k!
qid just nak share ngan member2 yang close ngan qid..sbb dowg nak thu...
yang pastii aku thu dowg nk tgk gmbr sbb dowg nak tgk pic aku pkai bju kurongg pii majlis formal..
huhuhuhu mane tak nyee! sebelum2 nii semua majlis format qid pi pakai jaket,pakai kemeja,pakai slackk,
pakai kasottt! nii?? hahahha pkai bju kuronggg wokk!
ni majlis formal ke dua aku pi pkai bju kurng! kahkahkahkahkah..nasib wa lah wokk :)
papepunnn.. untuk sem nii wa x nak harap pape..but wa promise akan buat semua semampu wa..
insya Allah :)
k lah esya! out dlu..bye dear!



Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam