Skip to main content

Photo photo!!

 bersama Incik Faris.My mentor! :) hee muke wa abaikan plzz!
kat sir ni lahh qid tnye pasal nak benti kolej dlu...Memula qid ckp die tnye knp?
then blerr qid ckp nak kije,die suruh pikir blikk..jgn buat keputusan tertibe katenye. :)
dia jugakk ckp yang duit penting ilmu pun penting..so die suruh pikir memasakk time uh :)
Huhhh time daftar qid daftar sem3 memuler kat die lerr..ayat pertame die
"haaa..tak jadi??" huhuhuhu wa ingt bebb wa ingt!
hahaahah..akhirnye wa ke Ipoh balik untuk smbung sem3..
sebb? erghhhh sbb perjanjian yang dh die buat dgn my stupid bro!
Abg Syammmmm!!!erghhh dh stop2 malaz nak citer dahhh

with miss yang gilerr sempoiii! :) Miss Diyana..Dia dulu pernah ajar qid mase sem 1..
skang sem 3 die ajar balikk :) heee mcm biase..die sgt cool :)

Hee yang ni dengan Pakcik..Pakcik nii sem 1 dlo dapat 4 rata...sem 2 nii blh tahan handal gakk 
pointerr die..die ni org ade yang panggil die pjoy ade yang panggil die ustaz!
Tapi qid panggil die Pak Cik..hehehe kes sem 1 nye kerja lah nii..
smp dah terbiase..and die pun x kisah qid panggil dia
Pak Cik :) 

Okeyy ni Akma..Or name penuh die Fazilahtul Akma..Die ni qid kenal dari sem 1..tapi mase uhh kenal2 
mcm tuu jeee..Naik sem 2 hari tuu x sengaja blh seclass ngan diee..kan mase sem 2 hari tuu
ade problem sikett dgn class yang first qid pilih tuuu...dah tuhhh entah cm mane blh sclass ngan die.
sepanjang sem 2..mane yan projek lebih pade 3 org qid akan ngan die skaliii..
klo yg 3 org tuu slalu dgn wani and nikk..tapii klo lebih 3 org uh,qid mesti ngan die skalii :)
sem 3 nii skali lagi qid sclass ngan die..harap sem 3 nii dpt berkerja same dgn baikk jugakk ngan die
cehhh! hahahahahaah


okey nii Siti Nadhirah..die ni member qid mase sem 2..mase sem 2 x keneii sgt..
but naik sem 3...kami bebudk pompuan sume jdi rapatt plakkk!
heheeheh qid ikot die lahh hari tuu pi penang...tlg tgkk die shooting :)
dgn die nii klo stadii byk gelakk jee.. :)


yeahhh!!! ni lahh budk DIM0307 yang dekan untuk sem 2..
huhhhhh! :) Alhamdulillah untuk semuanye :)

*Haigooo esya..qid pikir dua tige kali nak upload pic nii k!
klo x sebab remy,badut and meng suruh qid upload..qid x upload kott..hadoiii..
pape puunnn ni smua qid update bkn nak menunjukk k!
qid just nak share ngan member2 yang close ngan qid..sbb dowg nak thu...
yang pastii aku thu dowg nk tgk gmbr sbb dowg nak tgk pic aku pkai bju kurongg pii majlis formal..
huhuhuhu mane tak nyee! sebelum2 nii semua majlis format qid pi pakai jaket,pakai kemeja,pakai slackk,
pakai kasottt! nii?? hahahha pkai bju kuronggg wokk!
ni majlis formal ke dua aku pi pkai bju kurng! kahkahkahkahkah..nasib wa lah wokk :)
papepunnn.. untuk sem nii wa x nak harap pape..but wa promise akan buat semua semampu wa..
insya Allah :)
k lah esya! out dlu..bye dear!



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…