<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 20 October 2013


Assalammualikum!
hey guyz!
korang ingt sape kat atas tu??
korang kenal lagi sape kat atas tuu?
korang tahu mane dia sekarang?
korang thu ape dh jadi pade dia???
Yes!! dia Izwan Pilus atau Khairil Izwan..dia telah setahun lebih pun meninggal dunia..
Ingt tak date 20 Jan 2012??
tarikh keramat yang aku juga akan ingt sampai biler2..
20hb januari...takde sape yang tahu..takde sape yang sangka nyawa dia yang akan di ambilk mase tuu..
Hanya DIA yang tahu semua tuuu..
Kite ni manusia kann?
bler org yang kite syg..bler org yang kite minat..
bler org yang sering bergurau senda dgn kite pergi buat selamenyee
mesti akan meninggalkan kesan yang mendalam kann??
mcm tu lahh akuu...Kalau di bukak akaun twitter aku yang dulu..blh mengalir deras air mate aku nii..
terlalu byk tweet aku dgn die..terlalu byk dm aku dgn die..
lepas beberape hari die pergi..accoun twitter "IzwanPilus" di dlt..
Ya Allah mase tuu hanye DIA yang tahu ape aku rase..aku mencari acc die..aku mencarii gmbr die.
takde...dm aku ngan dia semua hilangg..sebb acc die dh di dlt...
yang ade hanye mensi tweet2 antre aku ngan dia...
hanya ituu!! blerr click dekat name die...xde acc pun yang keluar...
Ya Allah rindu nye aku pada dia...rindunye nak tweet tweet ngan dia,,nak sembang2 ngan dia...
Aku aktif guna acc twitter ats name aqidAMSYAR nii lepas arwah meninggal..sbb aku
sndri x sanggup nak bukak acc aku yang duluu..sbb terlalu byk tweet ngan dia..
aku rindu nak dgr dia bahasa kan diri die abg..aku rindu nak tgk die update pasal diri die setiap minit setiap saat..aku rindu kau abg wan...
aku tak thu nak bg tau sape..aku tak thu nak share dkt sape..
ingt lagi tweet terakhir arwah? ayat last dia "So I need my sleep now!!"
lepas dua hari,dia tidurrr..dan tak bgun lgii smp sekarangg...
tadi aku bukak video Ajam nyanyi lagu kembali senyum kat mania..
aku nangis wokk!entah lahh...mungkin sbb aku terlampau rinduu...
setiap hari aku kat twitter..aku bgun aku bukak twitter,aku makan aku bukak twitter,
aku nak tidur pun aku bukak twitter duluu...aku tak pernh lupe kat kauu!
sbb bler aku bukak twitter...ade part part yang membuatkan aku tringt pade kauu..
akurindukausangatsangatabgwan....
aku doakan moga moga rohmu dicucuri rahmat wahai Khairil Izwan Bin Pilus...
dan aku harap kau dpt doakan supaye perasaan rindu ni pelahan2 pergii..
doakan pelajaran aku..
Salam...


Official Template By BudakPEMALAS