Skip to main content

Morning!

Ni gambaq ngan #KukuBesi yang qid promise nak masukkan tuh :D

Assalmmualaikum esya!
heyyy morningg!! haa felikk tk kenapa qid masukk pepagi bute nihh??
Hahahah actully qid tk tidoq pownn malam tadiii...
entah laaa..mcm2 dugaan plakk dtg malam tadii..hanya mampu bersabarr and harungi jee semuanye..
Siyezlyy qid tk thu kenapa sem nii qid jadi seorang yang pemarah..SEMULA!
Ya Allah....Pantang org buat silap,pantang org kuang ajaq,pantang org buat qid menunggu memang hanginnn
laa qid satuu badannn..Tak kisah lahh sape org tuhhh..Akak abg or member sndriii!!
yang qid thu marah marah marahhhh..! Aghhhh!!! kenapa qid yg dulu dtg balikk dlm diri nihhh??
qid tak nak jadi pemarahh..qid tak nak jadi hanginnnn macm dluu!!!
qid tak nak!
how lahhh esya???
yang qid ingt dluuu qid start jadi tak pemarahhh lepas abg iwan nasihat kann qid sumeee...
but now?? whoo?? Ajam?? memang takk lahhh!
NEVERR!!
tgk muke die pown skng nii QID MENYAMPAH!
Enth lahh esyaa..Ape yg buat qid jadi mcm nii semula pownn qid tak thuuu..
huhhhh!!!!!!!!

Okey second story is! Qid tak balik seremban pown cuti 3 hari niii..
ramaiii yg balikkk hari khamis hari tuu..But Not ME!
kenapa???sebab owg sereman tak trime ke??
hmmmm entahh lahh..mood nak balikk tuhh tkde...
Lagi pown mama pown x kasi qid balikk!!
die kate "every week nak balikk! Tak de note nak buat kee kat sane?"
klo mama dh tnye mcm uhh almtnyee memang owg seremban tk trima qid balikk lah nmpk nyee...!
Next week pown qid x balikkk...after 2 week bruu qid balikk!
itu pownn mase wedding abg ajieb!
actually time wedding tuu tak gune sbnrnyee qid balikk sebab??
sebab wedding hari ahad..and hari ahad gakk qid kena balikk ipoh!
arghhhh! shit!
tapii tak pe lahh...sbb hari jumaat die nikah..hari sabtu langsung kat umah pompuannn...so dpt join yg tuhh
jee lahh nmpk nyee!
qid ye ye nak balikk time uhh satuu sebab jee! Sebab nak jumpe uncle sham!
itu sahaja!! Tak de yg lainnn...
hehehehehe.
Selainnn ituu qid tak balikk pun sebab menyampahhh nak terjumpe ngan badot gilerrr tuh!!
siyezz lahh benci gilerr kat die skng niii!!
memang serabott lah otakk niii blerr ingt kannn si badot tuhhh..
die ingt die ape??? haa??Kauu blh buat! Aku pun blh buat lahh bodoh!
bangsat btl!

Okeyy cuti tige hari nii qid agakk relax..just bz buat screen designn and design tok DI jee...
yg note and yg lainn x sentuhh sgt! Sebab ape?? rase awal sgt seyhhh..hihihihihihihihi.
Nak wat note pm?? Hmm die next week bru quizz..Nakk wat not imd?? Quiz dh lepass...
Nak wat note DI?? Exam lmbt lagiii lagi pown nantii ade study week..
Nak wat note DBC..??Die bab2 skng tak yg note sgt..sbb die byk tgk pade table yg diberii..
so ape mau bikinnn?? Nak study DPM??
HAHAHAHA buku pownn takkde mende??
haa hahaha..
slide pownn sir bg stu slide jee hari tuuu...sabo je lahhh :)
DI qid dh malaz nak sentuhh tahhh...Pape pownn hari rabuu ti kena tunjuk dlu kat pak cikkk Petra tuhh..
hmmm..qid punye design simple jee..Tak sehebat dan sebagus owg lainn pownn!
tuhh yg siap aweiii tuuu..sebb simple sgt!!
rase nyee klo tunjuk kat sir pet skali lagii memang kena rejekk gakk nihhh..Tapii tak pe lahh..
Sir rejekk die bg idea lainn..heheh itu kebaikkan nye ngan sir petra nihhh..
Haa nak thuu pasal IMD??
heheheh siyezzly tak sangke miss sal blh bg teruss idea die...
drf kann tross untk qid nyee fnl projekk..kah2..sume idea die..
thankz miss..Ni kes sme cm sem lepas lahh nihhh...
die bykk bg idea and tunjuk ajaq sem lepass..wuuuu!!
tq  tq tq miss.. :)
tak yah qid fefenat pikirr nak buat button ape..! :)
Insya Allah klo tak wat ape sat lagiii qid start lahh buat directorr sat lagiii..Malaz nak buat kat kat kolej!
sbb byk hall akan jadiii nantii! SURE!
heheheh...
try buuat sesikett lahh mcm first projekk uhhh..
ye lahh...nanti time submit takde menggelabahh!!
Mcm projek 2 niii mengelabahh sbb lappy buat halll hari tuuu..
hanye seminggu jee qid ada untuk buat sume2 nyeee..
hmmm seminggu tuu jugakk tak tidoq malammm sbb buat directorr...
huhuhuhuhuhu

K lahh esya ti qid masukk lagii k!
Bye ! SALAM!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…