<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 21 April 2013
Ni gambaq ngan #KukuBesi yang qid promise nak masukkan tuh :D

Assalmmualaikum esya!
heyyy morningg!! haa felikk tk kenapa qid masukk pepagi bute nihh??
Hahahah actully qid tk tidoq pownn malam tadiii...
entah laaa..mcm2 dugaan plakk dtg malam tadii..hanya mampu bersabarr and harungi jee semuanye..
Siyezlyy qid tk thu kenapa sem nii qid jadi seorang yang pemarah..SEMULA!
Ya Allah....Pantang org buat silap,pantang org kuang ajaq,pantang org buat qid menunggu memang hanginnn
laa qid satuu badannn..Tak kisah lahh sape org tuhhh..Akak abg or member sndriii!!
yang qid thu marah marah marahhhh..! Aghhhh!!! kenapa qid yg dulu dtg balikk dlm diri nihhh??
qid tak nak jadi pemarahh..qid tak nak jadi hanginnnn macm dluu!!!
qid tak nak!
how lahhh esya???
yang qid ingt dluuu qid start jadi tak pemarahhh lepas abg iwan nasihat kann qid sumeee...
but now?? whoo?? Ajam?? memang takk lahhh!
NEVERR!!
tgk muke die pown skng nii QID MENYAMPAH!
Enth lahh esyaa..Ape yg buat qid jadi mcm nii semula pownn qid tak thuuu..
huhhhh!!!!!!!!

Okey second story is! Qid tak balik seremban pown cuti 3 hari niii..
ramaiii yg balikkk hari khamis hari tuu..But Not ME!
kenapa???sebab owg sereman tak trime ke??
hmmmm entahh lahh..mood nak balikk tuhh tkde...
Lagi pown mama pown x kasi qid balikk!!
die kate "every week nak balikk! Tak de note nak buat kee kat sane?"
klo mama dh tnye mcm uhh almtnyee memang owg seremban tk trima qid balikk lah nmpk nyee...!
Next week pown qid x balikkk...after 2 week bruu qid balikk!
itu pownn mase wedding abg ajieb!
actually time wedding tuu tak gune sbnrnyee qid balikk sebab??
sebab wedding hari ahad..and hari ahad gakk qid kena balikk ipoh!
arghhhh! shit!
tapii tak pe lahh...sbb hari jumaat die nikah..hari sabtu langsung kat umah pompuannn...so dpt join yg tuhh
jee lahh nmpk nyee!
qid ye ye nak balikk time uhh satuu sebab jee! Sebab nak jumpe uncle sham!
itu sahaja!! Tak de yg lainnn...
hehehehehe.
Selainnn ituu qid tak balikk pun sebab menyampahhh nak terjumpe ngan badot gilerrr tuh!!
siyezz lahh benci gilerr kat die skng niii!!
memang serabott lah otakk niii blerr ingt kannn si badot tuhhh..
die ingt die ape??? haa??Kauu blh buat! Aku pun blh buat lahh bodoh!
bangsat btl!

Okeyy cuti tige hari nii qid agakk relax..just bz buat screen designn and design tok DI jee...
yg note and yg lainn x sentuhh sgt! Sebab ape?? rase awal sgt seyhhh..hihihihihihihihi.
Nak wat note pm?? Hmm die next week bru quizz..Nakk wat not imd?? Quiz dh lepass...
Nak wat note DI?? Exam lmbt lagiii lagi pown nantii ade study week..
Nak wat note DBC..??Die bab2 skng tak yg note sgt..sbb die byk tgk pade table yg diberii..
so ape mau bikinnn?? Nak study DPM??
HAHAHAHA buku pownn takkde mende??
haa hahaha..
slide pownn sir bg stu slide jee hari tuuu...sabo je lahhh :)
DI qid dh malaz nak sentuhh tahhh...Pape pownn hari rabuu ti kena tunjuk dlu kat pak cikkk Petra tuhh..
hmmm..qid punye design simple jee..Tak sehebat dan sebagus owg lainn pownn!
tuhh yg siap aweiii tuuu..sebb simple sgt!!
rase nyee klo tunjuk kat sir pet skali lagii memang kena rejekk gakk nihhh..Tapii tak pe lahh..
Sir rejekk die bg idea lainn..heheh itu kebaikkan nye ngan sir petra nihhh..
Haa nak thuu pasal IMD??
heheheh siyezzly tak sangke miss sal blh bg teruss idea die...
drf kann tross untk qid nyee fnl projekk..kah2..sume idea die..
thankz miss..Ni kes sme cm sem lepas lahh nihhh...
die bykk bg idea and tunjuk ajaq sem lepass..wuuuu!!
tq  tq tq miss.. :)
tak yah qid fefenat pikirr nak buat button ape..! :)
Insya Allah klo tak wat ape sat lagiii qid start lahh buat directorr sat lagiii..Malaz nak buat kat kat kolej!
sbb byk hall akan jadiii nantii! SURE!
heheheh...
try buuat sesikett lahh mcm first projekk uhhh..
ye lahh...nanti time submit takde menggelabahh!!
Mcm projek 2 niii mengelabahh sbb lappy buat halll hari tuuu..
hanye seminggu jee qid ada untuk buat sume2 nyeee..
hmmm seminggu tuu jugakk tak tidoq malammm sbb buat directorr...
huhuhuhuhuhu

K lahh esya ti qid masukk lagii k!
Bye ! SALAM!



Official Template By BudakPEMALAS