Skip to main content

Alhamdulillah

Assalammualaikum esya!
Huhh Alhamdulillah semua nyee ape yg qid hajatkann..
ape yg qid niat dah qid lakukan dah qid langsaiikann..
Alhamdulillah.Mcm pernh qid ckp..duit first MARA nii slain bg blik duit parents mmg niat nak
bli somthing utk sir paris..Thennn nak blnjer siket mmber2 yg byk bantu time sem1..
Sumenyee dah siap qid beli dahh..Tak beli ape pownn sbnrnye..just buy big apple for them.
Tak byk pown sbnrnye..just 6 ketul untuk sekotakk..
qid beli 5 kotakk...2 untuk mmber2 dorm dulu..2 untuk makan sesame dgn mmber2 yg same class and 1 kotak for my mentor...Tu pownn qid rse mcm x cukup jee..time kat kolej terpikir
"kenapa aku x beli 3 kotakk 3 kotakk untukk mmber2 dorm and mmber class?"
Haa sbb qid rse mcm x cukupp je...Yelahh..if ade yg tak dpt..mybe qid rse galatt...
sbb?? Klo boleh nak sume rase...Yg pasal sir paris uhh..dh smp bilikk qid terpikir...
"die ade anak dua org..wife die and dia..cukup kee??" haa tuhh qid terpikirrr..
siyezz mcm rse seberslh sbb bg sikettt...
hmm
tapi dh bagi pownnn kann..Takpe lahh..mybe next time blh bg lagiii...
Insya Allah.
Mungkin ade yg tertnye2 why tertibe aku belii..Why tertibee aku nak belanjee??
Nak menunjukk kee ade duittt lps dpt duit mara??
Hee Takk sebenarnyee..
Aku belanjee sbb aku rase duit tuu bukan untukk aku jee..Duit tuu jugakk untuk owg2 yg bntuu aku spnjng sem..d.uit tuu jgak untuk owg2 yg byk beri aku smngt spnjng aku jdi student kolej niii..Sbb tuu aku bnjeee...
Sbb aku nak share benda tuhh semua ngan kowgg...Don't worry..aku x mintk balas ape2 punyee..
Serius esya..Bersyukur sgtt dgn rezeki tuhhh..Even kena byr balikkk tapi itu rzeki skng..Psl byr balikk tuu,kemudian punye ceritaa...mane lahh thuu tu jadi biasiswa ke kann..hehehe..! Aminnn.. :)
Lagi puass rase hati nii bilerr dpt buat ape yg kite dh plan lame..Insya Allah ade lagii benda mcm tuhh
akan berlaku lagii nanti :)

Ohh ya! Kejap lagii qid upload pic big apple yg qid bg kat sir paris uhh erkk!
gmbr uhh pown qid dpt dri die...
die bantaii pi upload masuk fb pulekkk...
serius segann qid di buatnyee...
tak thuu nak ckp ape klo mmber2 nii tnye..lelagiii izzy and the geng yg sesengett tuhh..hihihihi...
Sir sir..hapee lahh..pi upload pulekk kat group tuu paseii ape??
rahsia kite lahhh haiyoooo..Malu2.....
Pape pownn..wa agak terase ngan ayat sir yg "bg sy donut yg byk ni.." haaa..
mase uhh on the spot qid trpikirr "tak cukup kee..alaaa"
haaa..Sirr paris! Kalau x cukup tdii or sikett sgt sory erkk sir..
heheheh..


Haa esya..this week qid balikk..sbb ape?? sebab ABPBH wokkk!!!
wahwahwahwah..nantikannn qid update psl abp okenggg?? bye!
Love you syg ><

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Jika Tuhan ambil aku

Aku tak tahu apa bakal jdi esok lusa.
Aku tkthu sama ada aku msih bernafas atau tidak.
Jika aku tiada lagi
Aku mohon maaf pada semua.
Aku mohon maaf kerana tk menjadi
Anak yang baik, adik yang baik, kawan yang baik.
Maafkan aku.
Aku tak sebaik manusia lain.
Aku tk sehebat manusia lain

Jika tuhan ambil aku esok.
Redho.
Itu sahaja yang aku minta.
Sebab aku dah lama redho dengan apa yang aku tanggung.
Korang pun kena redho.
Jangan titis kan air mata kerana aku.
Kerana aku bukan siapa siapa.
Kerana aku bukan manusia yang baik yang wujud dalam hidup korang.
Terus jalani hidup seperti biasa.

Terima kasih pada siapa yang pernah ada.
Korang tahu siapa korang.
Maafkan aku kerana tidak terus bertahan.