<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 14 March 2013
Assalammualaikum esya!
Qid tgh panaz hati skng niii!
Ade sowg makluk Allah nii die dok ckp memcm dok bukak cite memcm
mcm ni nii bgus sgtt!!Serius kenkdng muk dgr cite die..kenkdng menyampah ngan cite die/...
Tp bilerr smp stu tahap yg smp buat org menyampah katt qid uhhh tuhh yg qid hanginnnn...
Selame nii die dok ckp memacm qidd sabar..die dok bukak cite memcm qid sabarr..
qid buat pekak telingerrr...tapiii...Hari nihh x blh sabarr dhhh...
smp buat cite bebetull psl qid..smp owg lainn blh agakk "ni si aqid nihhh" smp mcm uhhh skali
yg qid benggang nihh >.<
Selame nii die ngarot merepekkkk! die ckp merepekkk qid buat tak tahuu jeee...
tapi skng! NO!
Sbb? Org blh thu yg kau ckp aku time uhh..Kau mmg cilake..
owg mcm kau nihhh patot bg fuck jeee!
sial!
Kau jgn pikr slame niii kau adee jee ngan akuu! Tapi hakikat nyee kau lahh owg yg paling menyusahkan
akuu!!
Kau ade jiwa aku x tenang..Kau adeee otak aku bercelaruuu...
Itu sebenar nyeee...
And one more thing!
Kau jgn ingt kau ade semua benda,kau ade memcm aku hadap sgt kat kauu..
Memang selame nii aku ckp "aku xde duit lahhhh" , "Aku xde transpot lahh" tapii hakikatnyeee...
Aku nak tgkkk mcm mane reaksi kauu! Aku nak tgk ape kate kauuu!!
see seminggu ni aku tak kuaq sebb aku nak tgk kauuu lynn aku mcm mane..aku nak tgk kau kuaq ngan sape.
Heyyy! Kalo ikotkannn..Ade jee moto kat umah niii keta kat umah nihhh blh aku angkut bawakk kau kemane jeee..Tapi akuu x nakkk aku nak try tgk mcm mane kauu dlu..
See! hakikatnyee kau bukan yg terbaikk untuk jadi kawan aku..untuk jadi sahabat akuu..untuk jadi
owg penting dlm hidup akuuu...
Aku dpt tgkk and rase kau ni sgt2 mementingkann harta benda..mementing duitt..
sbb ape aku ckp mcm uhhh..Sbb kauuu nak pergi tmpt branded sahje..Kau nak makan benda mahal sahaja.Blerr aku ckp "aku xde duittt" memcm kauu ckp memcm kauuu merepekkk!!!
hihihihiihihihi aku hanya mencari kawan yg boleh lepakk kat kedaii biase..yg bolehh lepak
makan tepi jalannn..Itu yg aku cariii..

Aku mmg suka uji owg yg bru nak jdi kawan akuu..
aku mmg suke TIPU..Tapi penipuan akuu adalah untukkk kebaiikann dirii aku sndriii mase akan dtg nntii...
Aku dh thuu sape kauu..Mcm mane bahase kauuu..mcm mane perangaii kauu.
Sorry! Aku x nak kenal kauu lagi.



Official Template By BudakPEMALAS