Skip to main content

Ibu Susuan ku?

Assalammualaikum..
Heyy esya..Ape khabar...
Hmm lame qid tk nuliskann..
last pown b4 exam uhh!
okeyy..skang exam pownn dah habis.
dahh tuhh dah ade kat Seremban pown skng nii...
Hmm okeyy skng nk cerita pasal mase examm...
Exam kali nii tk thu lahh ape yg qid dpt result die...
sbb qid byk tak yakinnn...
pape pownn qid dh try semampu qid..qid dh usaha semampu qid..
harap2 dpt markh yg tk mengecewa kannn...
InsyaAllah.
2 paper ygg buat ann qid down and rse mcm susah nak lulus is Digital Illustration and Proficiency English 1.
Paper dua uhh mmg menakutkannn...
Okey jom cite pasal BI dluu...Paper BI uhh,mmg qid sentiase down lahh kann since kat sekolah
lagii uhh..So terbawak bawak lah sampai kat siniii...
Memang menakut kann time BI uhh..Lagi2 B4 uhh qid tak bace pape pownn sbb qid tak tahu nak bace ape!
Kalo tgk kengkawn yg lain bukan main lagi dowg study b4 exam uhhh...yg qid..bergelakk,bersuke ria
ngan ina kat level 2 uhhh..hihihihihihihi.
Tu yg time jwb uhhh dok menung mcm menunggu rahmat yg datang!!
Cehhhh wahh!!! Hahhahahahahaha.
`okey skng story pasal paper DI pulekkk!
Paper Di ni bebetul mencabar iman betul!
mane tak nye...Time malam b4 exam uhhh qid bolehh demam..bolehh sakit kepala..boleh sakit tekakkk!!!
Kuang ajaq betulllll....
Awal nyee sakit telingerr...Telinger uh berdenyut2 lahhhh sesangat2....
then trus menangkap sampai kepala ang tekak...
Tu yg malam uhh pukol 8 dah tutup buku...nak tido?? Tak boleh tido pown satu malam uhhh...
sebab sakit gegilerr telingerr nihhh..sabo je lahhhh....
Pagi uhh exam pukul 11 start...
qid pi lah kolej pukul 9 ingt ann nak bce buku kat kolej!
skali smp kolejj mood nak bace buku tuhh tak de langsunggggg!!!!!
Mcm yg esya thu lah kannn..qid paling tak suke ang susah nak catchup blerr study last minit uhhh!!!
time uhh qid bace memain lahhh...
qid bantai mengeja sesatu lahhh!!!
hihihihihi.
Sudah nye dlm hall...Segala soalan di bantaii sahaja...hekhekhekkk..
nak tahu takkk..Malam yg exam DI uhh qid smp ckp mcm niii "Kesian Sir Petra,subjek die aku tak study pownnn" hahahahah ye lahhh.subjek lain kemain lagii qid study..smp DI hari tuuu...
Habuk pown takde!
heheheheheheh...
Pape pownn semua tuhh dh lepass...qid harap qid dpt result yg tak mengecewakannn..qid harap qid dpt result yg okeyyyy.. :)
Insya Allah....

Haaa kedua nak story pasal qid ang family yana...
Entah mcm mane hari nii qid blh thu yg mak teh,mak yana and nazry uhh adalah ibu susuan qid...
haiyoooo..Qid bru tahuuu..
and qid tak thuu mcm mane dowg boleh terlepas ckp tadiii...
Pape pownn..nasib baik lahh qid thu skng..Atleast qid dh thu kann..yg mak teh uhhh ibu susuan qid...
and qid boleh thuu yg angah,along and irfan uhhh ade lah owg yg tak boleh berkhawin ngan qid..
sbb kami menyusu dgn ibu yg satuu..Hmmm....

Okeyy lahh esya..ni jee qid story dlu..ade mase qid masukk lagi k!
Love you! :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…