Skip to main content

Ibu Susuan ku?

Assalammualaikum..
Heyy esya..Ape khabar...
Hmm lame qid tk nuliskann..
last pown b4 exam uhh!
okeyy..skang exam pownn dah habis.
dahh tuhh dah ade kat Seremban pown skng nii...
Hmm okeyy skng nk cerita pasal mase examm...
Exam kali nii tk thu lahh ape yg qid dpt result die...
sbb qid byk tak yakinnn...
pape pownn qid dh try semampu qid..qid dh usaha semampu qid..
harap2 dpt markh yg tk mengecewa kannn...
InsyaAllah.
2 paper ygg buat ann qid down and rse mcm susah nak lulus is Digital Illustration and Proficiency English 1.
Paper dua uhh mmg menakutkannn...
Okey jom cite pasal BI dluu...Paper BI uhh,mmg qid sentiase down lahh kann since kat sekolah
lagii uhh..So terbawak bawak lah sampai kat siniii...
Memang menakut kann time BI uhh..Lagi2 B4 uhh qid tak bace pape pownn sbb qid tak tahu nak bace ape!
Kalo tgk kengkawn yg lain bukan main lagi dowg study b4 exam uhhh...yg qid..bergelakk,bersuke ria
ngan ina kat level 2 uhhh..hihihihihihihi.
Tu yg time jwb uhhh dok menung mcm menunggu rahmat yg datang!!
Cehhhh wahh!!! Hahhahahahahaha.
`okey skng story pasal paper DI pulekkk!
Paper Di ni bebetul mencabar iman betul!
mane tak nye...Time malam b4 exam uhhh qid bolehh demam..bolehh sakit kepala..boleh sakit tekakkk!!!
Kuang ajaq betulllll....
Awal nyee sakit telingerr...Telinger uh berdenyut2 lahhhh sesangat2....
then trus menangkap sampai kepala ang tekak...
Tu yg malam uhh pukol 8 dah tutup buku...nak tido?? Tak boleh tido pown satu malam uhhh...
sebab sakit gegilerr telingerr nihhh..sabo je lahhhh....
Pagi uhh exam pukul 11 start...
qid pi lah kolej pukul 9 ingt ann nak bce buku kat kolej!
skali smp kolejj mood nak bace buku tuhh tak de langsunggggg!!!!!
Mcm yg esya thu lah kannn..qid paling tak suke ang susah nak catchup blerr study last minit uhhh!!!
time uhh qid bace memain lahhh...
qid bantai mengeja sesatu lahhh!!!
hihihihihi.
Sudah nye dlm hall...Segala soalan di bantaii sahaja...hekhekhekkk..
nak tahu takkk..Malam yg exam DI uhh qid smp ckp mcm niii "Kesian Sir Petra,subjek die aku tak study pownnn" hahahahah ye lahhh.subjek lain kemain lagii qid study..smp DI hari tuuu...
Habuk pown takde!
heheheheheheh...
Pape pownn semua tuhh dh lepass...qid harap qid dpt result yg tak mengecewakannn..qid harap qid dpt result yg okeyyyy.. :)
Insya Allah....

Haaa kedua nak story pasal qid ang family yana...
Entah mcm mane hari nii qid blh thu yg mak teh,mak yana and nazry uhh adalah ibu susuan qid...
haiyoooo..Qid bru tahuuu..
and qid tak thuu mcm mane dowg boleh terlepas ckp tadiii...
Pape pownn..nasib baik lahh qid thu skng..Atleast qid dh thu kann..yg mak teh uhhh ibu susuan qid...
and qid boleh thuu yg angah,along and irfan uhhh ade lah owg yg tak boleh berkhawin ngan qid..
sbb kami menyusu dgn ibu yg satuu..Hmmm....

Okeyy lahh esya..ni jee qid story dlu..ade mase qid masukk lagi k!
Love you! :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam