Skip to main content

Ini semua BODOH!

Assalammualaikum.
i don't know why i'm crying now!
hmm huhh!
sebenarnyee qid bru dpt col dri mama..
mama say abg nak tunang..and klo xde aral die nak nikah cpt..
qid tk thuu kenapa tertibee..
b4 nii dowg mmg ade bercerita psl abg nak bertunang..
dowg ade crita plan2 time wedding abg nnti..
tp setiap kali dowg berckp psl tuu qid diam..
ikot perancngan klo abg kawin..akan buat skli ngan my second sista!
so if dedua dh kawin tinggal qid jelahh nnti.
skng nii bukan sbb dowg nak kawin but qid x kawinn..
skng nii sebab qid rasa sesuatuu blerr abg nak kawinn..
entahh lah esya..
mungkin nihhh gak yg adik pksu ezmir rse mse pk su nak khawinn dluuu..
kan mase paksu nikah adikk die nangiss sgt2...
and tuu lahh yg qid rse skng niii..
even bru thuu yg abg nak tunang and die akan nikah secptnyee..
tros hti nii x tentu arahh...
u know y?? sbb qid rase qid akan hilang saat2 manis ngan abg!
why??? sbb abg nnti dh jadi milik wife die...
entahh lahh esya..
haiyoooo!!!!esya thuu kann stiap kali blik serembann..setiap kali balikk ummah tuhh qid akan tido ngan abg..
satu blikkk satu katilll!!
but klo die kawin nnti?? haiyoo qid akan hilangg segale2nyee esya!!
Ya Allah kenape qid rse nii semuaa...kenapa kenpa kenapa!!!!!!!!!
shittt lahhhhh!
aku x nak perasaan niii..aku xnk rase niii..plz lahh!!!!
Ya Allah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qid..memang memang die abg kauu..die yg selalu ngan kauu..die jage kauu bebtull selame nihhh...
memang die always ngan kauu blerr kau kat seremban tuhh..memang die selalu layan kauu...memang die selalu dgr ape jee kau nak ckp!! But die ade life die sendri..and kau! Hanye adik die okeyy! Kau tk bolehh mcm niii...tkkan smp mati die die nak jge kauu jee..Kau nnti dh bsr pownn ade life kau sendiri..ade family kauu sendrii..ingt tuuhhh qid... Yes! die abg kauu..tp die bukan milikk kauu! Ingt!!!

Entahh lah esya..Mungkinn qid rse ni semua sbb qid xde abg lagii! and hanya die yg qid ade....
abg naim xde....abg wan xde...abg syam?? abg syamm jauhh..sah2 abg syam x kan buat ape yg abg buat kat qid slame nihh..sbb abg syam sgt tegasss!!!!
abg syuk evenn die slalu skit kan hatii qid..tp die sgt2 ambik bert psl qid..die sgt2 caring pasl qid..
qid x dpt byngkannn mcm mane klo die khawin!!!
RABB,HILANGKAN LA PERASAAN NII..AKU TAK MAHUU!!! 
AKU TAHUU BENDA NII SEMUA TAK PATOT AKU RASE...TP..ITU YG AKU RASE YA RABB...JADI AKU MOHON..KAU BUAT LAHH PERASAAN INI..TLG AKU YA RABB..

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.