Skip to main content
Hey esya...
hurmm! Tahu tk tadi..dalam qid tgh pikir pikir masa yg sesuai utk
bg tahu Add yang qid nak smbung beljar kat perak minggu nihh..sekali tertibe die col!
qid mcm pelik gakk sbb tk pernah die col qid siang2 bute uhhh!!!!
mase die col tuhh die diam...tp dlm die diam uhh qid dgr tangisan die..
qid tnye die kenapa??bnyk kali qid tnye..last2 die cerita problem die dri A-Z...
huhh! mslah die tuhhh...dri die form2 sampai lah dh abis sekolah nihhh..klo mslh bab nihh jee..mesti die cari qid..mesti die luah kat qid...
masuk nihh..kali ketige kott qid dgr die menangis...klo face to face uhh bru dua kali...
qid yakin sgt yg tak semua kawan die dpt tgk airmata die..
and qid beruntung sbb qid nihh tmpt die kongsikan masalah!
Lepas jee die cerita mslh die semua tdi...qid terpikir "patut ke aku bg tahu die yg aku nak pergi sbtu nihh?"
ye lahhhh..dah lah dgn dgar die menangis lagiii...memang payah lahhh...
qid ingt lagi pesan die mase lepak2 ngan qid hari tuhh..die ckp .. "kau klo smbung bljr qid.ambik lah dkt2..klo jauh2 sape nk tgk2 kann aku..sape lahh yg nak dongar mslh aku nnti"
huhh = =' 
so skarang qid terpikir..
siap nak tgk2 kan die nnti??sapa nak tlg die nanti??
sapa nk dgr masalah die nnti??sape nak nasihat kann die nnti???
siapa??


Add kalau ikot kan aku kannn..nak je aku angkut kau sekali duduk ngan aku..sekurang2 nye keselamatan aku terjaminn..hahhah betul x???
qid tk thu sama ada nk bg tau die tk yg qid nak pergi...kalau bg tau nnti die sedih pulakkk...lagi2 die tgh ade mslah skang nihh kann..mungkin die perlukan qid dlm mase yg singkat nihhh...kalau tk kan die sanggup col qid time kerja senyap2 semata2 nak story problem die at qid....
btl x?


aku harap kau pandai jaga diri kau nanti Add...
jgn terlalu mudah untuk membuat keputusan yee!
semua benda tk jdi nanti..hahahh
*okey lah out dulu :)

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.