Skip to main content

Pengetua punye Burakkk



Salam.
Hey esya.
ari ni ari rabu 4/1/12.
Hari pertama sekolah untuk tahun 2012 ni..
tapi qid takkk!!! HIHIHIHI..
pagi tadi bangun tengok adik t-rah tengah bz siap siap nak gi skolah..
qid tengok jee die..
time die dh angkat beg uhh qid tanya die "Adik nak gi skolah ke?"
dah tuhh die gelak tauu.. die ckp  tau esya..die ckp "Adik thu lah kak wa dh x skolah.dahh gi tdo sne lahh"
HAHAHAH senang btl ati qid buat die mrh pagi2 uhhh..Tapi pape pown mg tabik lah at adik..sbb ape??
sbb sblum die keluar rumah pagi tadi.die bace ayat kursi then die doa cm ni "Ya Allah kau  prmudahkan lah aku dlm sgla urusan semasa aku membuat persiapan untuk menghadapi PMR pada tahun ini"
itu die doa...Adik  t-tah kann mg perangai die kalau doa die akan berdoa mcm die berckp..die tak malu
dengan doa die...tu yg wat ann qid tabik at die gakkk..
Pape pownn blajar rjin2 tau dikk...jgn jd cm aku ni haaa...Target 5 A PMR.tp dpt 1A and 5 B sje..
ermmm...Akak doakan adik bejaya okey!!!

Okeyy stop cite pasal adik tirahh...qid nak story giler plak nii..
Pagi tadi dalam pukul 8 cm tuu lahh!
mesej masuk at phone qid..
"Ngantuk Qidd!! tolong..."
HAHAHAHA thu dri sape??
dri roy lahh sape lagii...
time uhh die tgh mendengar pengetua skolah tuu berburak lah uhh at perhimpunan..
ari nii an first day skolahh..so, semestinya lahh pengetua cemerlang skolah tu akan berburak lme..
mane x nyee sebulan setgh x jumpe studnt kesyngan die tuu kann..
tu yg die lepas rindu abiss tuu at dowg semua pgi td..HAHAHAHA
ermm kesian erkk dak2 thun ni coz dpt die tuu..
Nasib baik lahh tahun lepas pengetua tuu x masuk awal thun..klo lah die masuk awal thun....
aduhh sangap lah kiteowg nak mengadap..ni yg x masuk awal thun ni pownn dh naik
bengkak telinga dengar die burak tiap2 minggu..
dri dulu smp skng ckp benda yg sme.. "saya ni owg fizik tauu..ape sje sy ckp sya ingat","skolah kite
sekang brda die bank 4..bank 4...kite kena naikkan lagi."
aduhh MUAKKK tauuk?? tiap2 perhmpunan die ckp bnde yg sme..
tdi time msg roy tnye die ckp ape?
roy kte pasal owg fizik tuu masih ade  gakk!!
tak berubahhh...
dari pukul 8 sampai dekat2 pukul 9 lebih msg roy..
pukul 9 lbih tuhh bru die abis mengadap pengetua..bru die blikk tmpt die blikk!!!
klu qid jd roy lahh kann dh berlambak2 dh taik mate nii duk dngr die berburakk!!
HAHAHA..pape pown slmat pulang ke skolah blik lahh roy erkk...
HAHAHAH..padan muke kena mengadap makluk2 tuu.hihihihi..

Semalam agak kelakr lah esya..
dlm pukul 7 qid gi skolah tlg roy ambik gmbr...coz smlm kann dak2 form 1 dah start gi skolah...
tu yg die pownn kena gi tu..die mntk tlg qid wat kerja die skit lah lappy..
esya thuu..punye laah sayu hati gi skolah tuu...
rse rindu sangt2 dengan suasane skolh...
tu lahh kann owg kte hidup ni Karma..
dulu time skolah x ske sgt ngan skolah...nak sgt cpt2 abis skolah..
tp bler dh  abis mcm skng ni miss sgt2 ngan skolah tuu...
tahh lahhh...time smp2 jee qid buat tabiat lme qid...masuk je pintu skolah jalan
smbil pndng roy punye bilik then terus ke  kantin...
puas lah qid tunggu roy at kantin...xde..skali die tipon die kte qid ni menong jee jln coz
rupe2 nyee die ade at pondok sblh blik tyng tuu...
qid punye sengal boleh x perasaan die yg sbsr umat tuuu..ayoooo..ape lahh!!!
tak pasal2 kena glak ngan die pg smlm..ayooo..

*okey lah esya qid out dlu ok..
nnty qid masuk lagi..BYE-2

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam