Skip to main content

semalam dah berlalu~hari yg sengat + bhagia ;)


hey esya..
ermm selsema plak haaa!!!
aduhhh ni kes ade yg pembyk virus lah ni!!
ayoooo..rimas mehhh!!!
sakit nyee ati...
tdi tuisyen pown mcm x tentu arah rse nyee...
x selesa mehhh..
punye laa merane rse nye biler selsema ni..hiihihihi...
~~tadi b4 tuisyen lepak2 ngan cikgu kamal
jap..time uh panjang pown ade...
cikgu kamal bg tau qid rahsia bdk2 SBP belajar...
die kte yg die nak bdk2 info best pown mcm tu...
tu sebab seminggu b4 SPM die buat kelaz intensif!!!
and die ckp gak at qid and panjang yg die harapkan kiteowg semua
untuk naik kan nme tempat tu!!!
ermmm btl kte cikgu izhar...kite owg ni semua mcm dah di pertanggungjwbkan
utk pegang name info best ni...if kite down..info best pown akan down...
and betul gak ckp cikgu izhar yg cikgu kamal mengharapkan sesuatu dri kiteowg semua..
ermmmmm bunyi mcm bsr jee tanggungjwb kite owg semua kann...???
pape pown kiteowg akan try buat yg terbaik lah cikgu!

haa esya thu x smlm ari paling sengal!!!
hahahah thu sbb ape??
ok mcm ni smlm time at kelaz roy ckp die nak jumpe qid blik nanti...
ok fine qid reply qid ckp "okey!"
dah tu die x reply pape au....
time blik tu qid sngaja laaa lambt2 kemas brng sbb if qid cpt2...nanti dak kelaz qid
yg rose uh nampk qid jumpe die...haaa x mau qid...
so biler masing2 dah pergi bru qid grak gi tmpt slalu jumpe roy uh!!!
tunggu punye tunggu x turun2...
qid tgk msg x de plak die anta pape...
dah tu qid gi tgk keta die ade or x!!
skali tgk2...kereta die xde!!
aduhhhh punye laa sakit ati...dah laa dah lmbt..qid rse time uh dkt2 pukul
12.40 kot...lme uh qid tunggu die...
~~time otw blik umah uh memang mcm2 perkataan lah kuar..tp qid ckp dlm ati je lah..
ti ayah thu mampos qid!!!
~nk thu smp2 jee umah qid nak nmpk keta sape at depan umah!!
haa ambik kau sekali keta roy parking at dpn umah!
punye lah bodoh qid ni gi tunggu die at sekolah dah tu upenye die dah ade at umah
dulu awal dri qid..!!!
perhhh giler segann...
sumph qid segan giler time uh!!!!!
die dah siap ambik awex die dah and patah blik at umah qid..qid x smp2 umah lgi..
aduhhh segan2...hhahahahaahahhaha
~die ade bincng2 ngan ayah pasal ape pown qid tk thu...
aduhh die ni dah kenal fmily qid makin rpt plak ngan ayah sume...
ni yg bhaya ni..hihihihihihihi

~time tuisyen bm plak smlm,ade lah stu tjuk ni ckp pasal
"bimbingan dan kaunseling"
dah tu cikgu izhar ckp laaa yg kaunselor ni amanah x bg tau sape2 biler bhdpn ngan seowg individu uh!
dah tu qid ckp laa at die "tp mcm kaunselor die akan bg tau at kaunselor2 yg lain kann"
time tu mg terbyng dowg2 uh semua...
dah tu cikgu izhar ckp yg kaunselor mcm uh kaunselor x amanah lah..dah tu ape tah cikgu izhar ckp,
yg kaunselor tu ade sumpah x kan bg tau owg lain bagai...dah tu die cite la pengalaman die...
dah abis uh die ckp cm ni
 "sy thu knp zura tnye mcm tu,sy fhm...name zura ni famos at STAD.sy kenal
rapat dgn bbrp cikgu stad..sy thu sape kaunselor die..masing2 duk cite2 skali kuar nme zura..owhh zura..sy buat bodoh je lah..."
hahahah kaunselor stad???
ermmm hahahaha kelkar2 cikgu izhar ni....
*stu lgi tjuk krngan smlm memang best lah!
"ciri2 rakan sebaya yang saya inginkan"
ermm best2....tp yg x best semua isi2 yg aku pk sume member2 dah ambik...
smp at qid xtau nak ckp ape dah...
heyyy. ;))

*okey la esya ti qid smbung cte2 ngan kmo ok!
pape pown semalam hari yg indah walaupown ade benda2 bodoh jdi..
tp semalam qid dpt rse yg diri qid bhgia sgt..;))

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.