<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 10 October 2011

salam.
okey post ni hnye tok kmo roy!
qid x thu mcm mane nak minta maaf..
and sebenarnye qid malu roy..
malu yg teramat malu....
qid luke ann ati roy,sdng kan roy da buat mcm2 at qid..
sorry sgt2 roy...
owg tak thu mcm mne owg nak bhadapan ngan roy lepas ni..
owg tulis kat blog ni semua sbb owg thu roy akan bukak blog ni kan??
ummi ade ckp dulu yg roy klu on9 roy akan singgah blog qid since roy and qid mule
rapat tu...btl kann roy??
so skng qid terpkse gne cre ni utk minta maaf roy..
qid x thu knp qid susah utk anta msg at roy...
qid x thu knp qid terlalu tkut biler bhadapn ngan roy..
takut roy thu x???
roy ingt yg kite terserempak time at depan bilik sukan tu??
ingt x tdi???
roy thu x perasaan owg??
dgn muke roy yg bru pas mrh dak form 3 uh buat ann qid bertmbh tkut thu !!!
smpaikan qid nak bg slm pown qid pK dua tige kali
nak bg salam or x!!!
byng kan roy punye tkut qid time tu....
and disebabkan tkut gak qid x bls msg roy pagi tadi..
sorry sgt2 roy...
~utk pengethuan roy owg dah thu semua nye!!!!
SEMUANYE roy...
abg terlepas ckp ari tu...
owg terkejut roy..owg pelik knp roy snggup buat mcm uh sdngkan
owg and roy start kenal pown time bulan 4 THUN NI...x sampai sthun roy kite kenal.
and disbbkan tu gak owg pelik sesangat2.pelik roy thu..
and biler owg pK blik,owg bertrima kasih sgt at roy snggup buat tu semua utk owg..
terimakasih roy...
owg tk thu lah roy..owg tk thu mcm mne nak ckp perasaan owg..
mcm2 rse ade skng ni...owg menangis thu benda ni semua...
owg menangis thu yg sbhgian yg ade dlm bdn qid ni roy yg bg....
qid menangis roy thu x????
qid terharu,qid sedih,qid kecewa dgn perangai qid sendiri!!!!
qid berdosa pde roy.....
roy......
maaf kan qid roy...
qid x thu mcm mne lagi kite lepas ni.....
qid thu roy tergamam mase qid tengking roy tu kann???
and qid thu roy kecewa sbb qid anggap roy mcm tu kannn???
roy..sorry roy...qid mrh sgt time tu....
mrh sbb roy babitkan pasal skolah and pasal opoimnt ngan pk cu tu!!!!!
ok fine roy nk marah pasal rokok tu qid trima roy...
sbb b4 ni pown roy ade mrh sbb tu kan..ok qid x kisah...
smpai je pasal skolah tu qid dah x leh trima roy...
qid mrh sgt time tu...
sorry sgt2 roy.....and qid rse klu abg x de time tu,qid pown x kan thu kan jse roy pde qid...
roy qid rse mcm berhutng nyawa plak ngan roy skng ni..
and qid rse qid ni terlalu zalim sbb qid dah luke kan hati owg yg dah kire menyelamatkan
idop qid ni...qid zalim roy sbb qid buat roy mcm tu,sdngkan roy nak yg terbaik utk qid...
dri at skolah tdi qid resah roy thu x!!!!qid pk kan ni semua...
and di sbb kan tu gak pgi tdi qid turun gi klaz bwh tu lambat...
and sbb qid tkut tersermpak ngan roy gak lah qid x gi ngayau mane2 ari ni,qid cume gi tman add je....
byng kan roy punye tkut qid...
sorry roy..ok fine qid thu ni semua slh qid..
qid x pernah nk trima ape yg roy buat kannn..
and roy thu kann knp qid mcm ni???
qid x nak terlalu anggap yg roy tu walit qid...qid x nk sedih lagi biler qid terpksa berjauhan ngan owg yg
dah qid anggap mcm walit qid...sorry sgt2 roy...

~qid harap sgt roy boleh trima ucpan maaf yg qid beri ni..
jujur roy qid x kuat biler bhdpn ngan roy..
maaf sgt2 roy..maaf sbb qid buat roy terluka..
and maaf sbb qid biadap ngan roy..
qid x pernah hargai ape yg roy buat slame ni kannn.???
maaf roy....
and ptg ni qid sedar yg segala2 yg roy buat pde qid adalah
utk kebaikan qid sendiri kann....thankz roy..thankz sbb lyn qid mcm ni...
sumpah roy qid memang rindu kasih syg arwah walit qid...
and now qid dah dpt rse yg qid dpt sume tu dri roy..
thankyousomuch roy...
and skali lgi maaf utk sgala2nye...
insya-allah lepas ni qid akan cube kawal semua nye..
and qid akan sntiase ingt ape pengorbanan yg paling besar roy pernah bg pd qid...
terima kasih sgt2 roy...
ptg ni bru qid sedar yg qid sayang roy mcm keluarga qid sendiri..
mcm family kandung qid...
terima kasih sgt2 roy....


**************************************

trima kasih juga pde Allah sebab atur ni semua..
dri dulu smp lah skng alhamdulillah hati ni mampu trima mcm2 benda..
qid ingt lagi kate2 arwah walit yg qid kena sentiase ingt Allah agar diri qid ni x terpesong jauh..
and di sebab kan kate2 walit tu qid sentiase ingt Allah and disbbkan tu qid 
mampu utk trima ni semua..
 ;))


Official Template By BudakPEMALAS