Skip to main content

Tamat suda AF.. :(



Af9 dah melaburkan tirainyee semalam..
makeee tamat lah AF buat selama2nya..
aduishhh mcm mane laa erk!!! 4 thun qid follow AF..
gi tgk konsert avery week!!!
memang lain rse nyee kot biler dah abis ni..
hubungan qid ngan FUN2 pljar AF yang qid minat dah mcm keluarga dah...
dari AF6 qid start serius follow AF...
time tu sokong nubhan..we call him ABG AN..
semua nubies time uh memang best!!!!
abg an pown dri seremban,biler nk gi tgk konsert jee tgk ramai2..
gerak dari seremban...biler dah abis af pun time uh!
kite owg nubies2 ni semua selalu jumpe....slalu berkongsi cerita..sampai sekang masih lagi
rapat..masih lagi berkongsi cerita sesame sendiri...abg an pown rajin buat perjumpaan ngan nubies2...ari tu buat at ulu bendul lah,at jeram toi lahhh!!memang best laaa..
lepas AF6..support plak AF7..AF7 perhhh!!!thun yg x akan qid lupe..
thun tu support mamat ARIL tu ha...
setiap minggu die perfom all out..memang best!!and yg kelakar nyee bile ingt blik
boleh dikatakan setiap minggu die buat persembahan die akan baring at pentas..
sampai skang pown kdng2 mcm tu!!perhh!!sewel dah mamat tu..hahahhaah
time tu lah kenal ngan fun2 ARIL-LOVER..memang syok dpt member bru lgi..
tiap2 minggu tgk same2...tapi aril TERsingkir mase minggu ke-7..
time lagu NAKAL..persembahan tu memang best!!!die turun dri pentas siap nyanyi at bwh!!!
tapi maybe undi kiteowg x cukup kot tok die...
btl lah kte owg annn..klu dah rezeki memang x ke mana lah!
aril di AFMASUK terus ke final!!
wahh saat tu memang kiteowg aril-lover fun club memang gembira sgt!!
aura af terangkat semua time uh!!time tu abg mierul,abg bob,abg jeff semua happy gilerrr
time konsert final tu memang x lupe lah!!nyanyi lagu kasih x sampai and singel bru die
toksik...time lagu toksik tu memang semua tercengang lah coz die oleh lari and melompat
turun ke tempat juri..pas uh die boleh plak selerak kan kertas2 adlin as a pengkritik mlm tu..
memang kiteowg tkut gile adlin bg kritikan pedas at die...
tgk2 adlin ckp die x akan angkat lagi name AF ni klu dlu dowg x bwk aril ke final!tapi die bersyukur sbb aril masuk semula...aril cume dapat no.2 time tu..tapi syukur lah.
at least die antara top 3....
selain aril kiteowg pown support akim...
but aril yg utama lahh time tu
mase AF8 x follow sgt...qid just ikot dowg tgk time final..
untuk sokong ADIRA..adira sme gak ngan aril dpt no.2...
haaaaaaaaaa tapi thun ni....
semangat AF uh dtg blik biler..
ni AF terakhir tu yg buatkan qid follow tiap2 minggu...
dri tirai lgi dah start tgk dah!!!
b4 hazama masuk qid,abg mierul,abg bob and sume2 skali sokong ERUL..
but biler HAZAMA dah masukkk semua sokong HAZAMA....
terutama abg ajam senget tu lah yg berkobar2...
paling best mase HAZAMA nyanyi lgu hey soul sister..
semua nyanyi same2..pas uh time hattan komen semua jerit2 "kaww timm" byk2 kali..
memang best!!mase final lah paling best!! kiteowg sume berkumpul rmai2...
syok giler...persembhan pk lang pown x kurang gah nyee...
menangis pak langg biler di umumkan sbgai juara...
time bg ucapan tu..ade mcm die x de word tok ckp auu..sekali abg ajam bantai nyee menjerit
"kaww Timmm" haaaa daoiii hazama senyum..
time tu die tgh jiwa kaco tu..yee lah bru menang!!!
hubungan ngan HFC dah mcm keluarga bru dah....

*best nyeee kenal AF ni...
NUBIES,ARIL-LOVER,GAFIMMER,HFC..
aduishhh ramai nyee keluarge aku..hihihihi
mane x nye..pelajar2 AF tu dah sah2 mcm keluarga..
yg kiteowg ni tiap2 minggu asyik jumpe muke sme jee..
xke dah mcm keluarga...adoiiii..
hubungan dgn nubie2,aril-lover fc,and gafimmer memang ok sampail sekarang!!
walaupun dah 2,3 thun berlalu tapi hubungan kami still rapat lagi..
nak2 nyee ngan ARIL-LOVER...memang terbaikkkk lah dowg!!!!
hope sgt hubungan bru ngan HFC ni akan kekal mcm mane dgn nubies,aril-lover and gafimmer ni.dgr cite x lme lagi ade plak AF ALL STARZ klu x silap lahhh!!!
alaaaa lebih kurang maharaja lawak tuu...time tu mesti best!!yg the best mesti akan perfom.
aduishh x sbr haaa...

*ok lah ti sambung story pasal AF ok!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…