<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 18 June 2011
esya...alamkkkk!!!xde mood langsung mlm ni haa
tadi at tuisyen pown kurengg sikit mood ni!!
lagi2 biler dgr satu ayat yang kuar dri mulut cikgu
tu yg menarik semua mood qid untuk senyum!!
adoiyaiii....sakit nyee hati ingt cikgu tu!!!
die buat qid terus xde mood and terus rse mau blik cept tadi..
die ckp ape??? die ckp ni "budak2 AF tu semua BANGANG!!!!"
adoiyaiiii panaz lak ati ni...die ingt ape??
x pK ke yg die ckp tu pown same manusia mcm die..
ade ati and perasaan....mcm mane klu dowg semua tahu ape yg die ckp ni!!!
x ke dowg kecewa ke,kecik ati ke..atau mungkin dowg akan mrh dgn kenyataan die tu!!
adoiiiiiiii.......
tu abg aku tu haa....budak AF...ape cer????
abg aku tu pown BANGANG lahh!!!!ha???
if abg aku tu dh bangang,makne nye aku ni pown bangang lah??
klu aku ni bangang mknenye ko tu ade pljr yg sgt bngang lah coz abg die dah bangang!!!
mcm tu???haaaaa?????adoiiiiyaiii x fhm lah aku......
tp qid rse cikgu tu thu yg qid skit ati dgn kate2 die uh..
coz b4 keluar tu die ade ckp "sya mintak maaf klu ade menginggung mane2 perasaan tu"
haa mne x nyee mule2 qid ok,senyum2 lagi..dgr jee ayt die uh,trus muke ketat jeee..
die wat lah lawak cm mane pown tadi,qid x gelak pown...hermmm...
qid x leh trima kate2 die uh..biar lah owg nak ckp qid ni student yg tah ape2 tah ke nak ckp
qid ni student kuang ajar ke....qid x perduli lah!!!
qid kenal dak AF dulu dri qid kenal die..and qid kenal dak AF lgi rapat dri qid rapat ngan die..
if kowg pown mesti kowg akan buat ape yg qid buat annn...
aduiiii....

*esya..
ptg tdi bru si ROY tu blz msg...
memang x tau mau ckp ape dah at die..
if kau ROY bce ni [qid mintak maaf ok!,fine!!!qid slah....maaf!]
ari ahad mcm tu abg ajam akan dtg ambik phone qid..
ari esok mlm kg buat kenduri...ari ahad umah kg ayah plak wat kenduri..
adoiyaiii byk btl laaaaa...
mlz lah nak ikot ni semua...tapi....terpaksa gak ikot...

ok lah esya mau tido..nite syg..
<3 love u


Official Template By BudakPEMALAS