Skip to main content

sakit hati!

esya...alamkkkk!!!xde mood langsung mlm ni haa
tadi at tuisyen pown kurengg sikit mood ni!!
lagi2 biler dgr satu ayat yang kuar dri mulut cikgu
tu yg menarik semua mood qid untuk senyum!!
adoiyaiii....sakit nyee hati ingt cikgu tu!!!
die buat qid terus xde mood and terus rse mau blik cept tadi..
die ckp ape??? die ckp ni "budak2 AF tu semua BANGANG!!!!"
adoiyaiiii panaz lak ati ni...die ingt ape??
x pK ke yg die ckp tu pown same manusia mcm die..
ade ati and perasaan....mcm mane klu dowg semua tahu ape yg die ckp ni!!!
x ke dowg kecewa ke,kecik ati ke..atau mungkin dowg akan mrh dgn kenyataan die tu!!
adoiiiiiiii.......
tu abg aku tu haa....budak AF...ape cer????
abg aku tu pown BANGANG lahh!!!!ha???
if abg aku tu dh bangang,makne nye aku ni pown bangang lah??
klu aku ni bangang mknenye ko tu ade pljr yg sgt bngang lah coz abg die dah bangang!!!
mcm tu???haaaaa?????adoiiiiyaiii x fhm lah aku......
tp qid rse cikgu tu thu yg qid skit ati dgn kate2 die uh..
coz b4 keluar tu die ade ckp "sya mintak maaf klu ade menginggung mane2 perasaan tu"
haa mne x nyee mule2 qid ok,senyum2 lagi..dgr jee ayt die uh,trus muke ketat jeee..
die wat lah lawak cm mane pown tadi,qid x gelak pown...hermmm...
qid x leh trima kate2 die uh..biar lah owg nak ckp qid ni student yg tah ape2 tah ke nak ckp
qid ni student kuang ajar ke....qid x perduli lah!!!
qid kenal dak AF dulu dri qid kenal die..and qid kenal dak AF lgi rapat dri qid rapat ngan die..
if kowg pown mesti kowg akan buat ape yg qid buat annn...
aduiiii....

*esya..
ptg tdi bru si ROY tu blz msg...
memang x tau mau ckp ape dah at die..
if kau ROY bce ni [qid mintak maaf ok!,fine!!!qid slah....maaf!]
ari ahad mcm tu abg ajam akan dtg ambik phone qid..
ari esok mlm kg buat kenduri...ari ahad umah kg ayah plak wat kenduri..
adoiyaiii byk btl laaaaa...
mlz lah nak ikot ni semua...tapi....terpaksa gak ikot...

ok lah esya mau tido..nite syg..
<3 love u

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…