Skip to main content

sakit hati!

esya...alamkkkk!!!xde mood langsung mlm ni haa
tadi at tuisyen pown kurengg sikit mood ni!!
lagi2 biler dgr satu ayat yang kuar dri mulut cikgu
tu yg menarik semua mood qid untuk senyum!!
adoiyaiii....sakit nyee hati ingt cikgu tu!!!
die buat qid terus xde mood and terus rse mau blik cept tadi..
die ckp ape??? die ckp ni "budak2 AF tu semua BANGANG!!!!"
adoiyaiiii panaz lak ati ni...die ingt ape??
x pK ke yg die ckp tu pown same manusia mcm die..
ade ati and perasaan....mcm mane klu dowg semua tahu ape yg die ckp ni!!!
x ke dowg kecewa ke,kecik ati ke..atau mungkin dowg akan mrh dgn kenyataan die tu!!
adoiiiiiiii.......
tu abg aku tu haa....budak AF...ape cer????
abg aku tu pown BANGANG lahh!!!!ha???
if abg aku tu dh bangang,makne nye aku ni pown bangang lah??
klu aku ni bangang mknenye ko tu ade pljr yg sgt bngang lah coz abg die dah bangang!!!
mcm tu???haaaaa?????adoiiiiyaiii x fhm lah aku......
tp qid rse cikgu tu thu yg qid skit ati dgn kate2 die uh..
coz b4 keluar tu die ade ckp "sya mintak maaf klu ade menginggung mane2 perasaan tu"
haa mne x nyee mule2 qid ok,senyum2 lagi..dgr jee ayt die uh,trus muke ketat jeee..
die wat lah lawak cm mane pown tadi,qid x gelak pown...hermmm...
qid x leh trima kate2 die uh..biar lah owg nak ckp qid ni student yg tah ape2 tah ke nak ckp
qid ni student kuang ajar ke....qid x perduli lah!!!
qid kenal dak AF dulu dri qid kenal die..and qid kenal dak AF lgi rapat dri qid rapat ngan die..
if kowg pown mesti kowg akan buat ape yg qid buat annn...
aduiiii....

*esya..
ptg tdi bru si ROY tu blz msg...
memang x tau mau ckp ape dah at die..
if kau ROY bce ni [qid mintak maaf ok!,fine!!!qid slah....maaf!]
ari ahad mcm tu abg ajam akan dtg ambik phone qid..
ari esok mlm kg buat kenduri...ari ahad umah kg ayah plak wat kenduri..
adoiyaiii byk btl laaaaa...
mlz lah nak ikot ni semua...tapi....terpaksa gak ikot...

ok lah esya mau tido..nite syg..
<3 love u

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.