Skip to main content

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi]
..sorry..

asalammualaikumm...[x jawab dosa]
hahahah..
esya qid bru pas blik dri salon haaa...
gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali...
perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis,
pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!!
haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni...
abis duit qidd....adoiyaiiii....
at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering....
haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa..
duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii...
rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut
at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...

esya..mlm tadi dowg wat party at umah..
memang best gilerr lah!!
tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh...
mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg...
ya allah..memang best gilerr...
dowg jamming at umah qid..
memang best lah!!
ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu2
ARWAH ACHIK!!! ya allah memang buat qid menangis cikittt lah mlm tadi...
pertama kali qid dengar abg ajam and abg akim nyanyi lagu SPIN...
memang terperanjat biler tetibe dengar abg ajam nyanyi ENGKAU YANG KU CINTA..
adoiiii...ingt ann time uh abg ajm sesaje jee nak nyanyi lagu uh!!
sekali lepas uh remy plak yg nyanyi lagu SEORANG KAWAN...
yang tak boleh la time Pian nyanyi arhhh..die nyanyi lagu SEJUTA MAAF...
perhhh!!!ann qid gaduh ngan die,time die nyanyi uh qid tgh borak ngan abg akim sekali abg ajam tarik qid,and abg mierul tarik pian..dowg nak close ann kteowg blik!!!
perhh mg malu giler time uh!!!
yg si pian ni plak nyanyi giler punye felling...sampai qid pown mcm rse lain...
lagu uhh an maksud die dalam!!!
yang wat qid berterima kasih sgtt2 coz abg akim pown join nyanyi gak!!
die nyanyi lagu SPIN gak,lagu DIMANA JANJI MU DULU...memang kaww timm lah abg Akim ni...walaupun die tak pernah nyanyi lagu SPIN..tapi die redah jee semalam..
ape yg abg ajam bg tahu abg akim sempat dengar lagu tu pown b4 die nyanyi tu..pas uh time jamming die boleh nyanyi dgn elok lak tu!!memang tabikkkk laa at lu bro!!!
hampir semua lah nyanyi lagu SPIN..xde sowg pown nyanyi lagu lain...baik lagu dowg sendiri ke ape ke...semua nyanyi lagu SPIN,LAGU ARWAH ACHIK!!!!
memang tak sangka lah dowg semua boleh buat ni semua..dowg sanggup nyanyi lagu2 arwah..
adoiyaiiii.....memang best sgt2....
~tapi ade gak yg tak best nyeee..
hahahahah
time qid qid kena tarik ngan abg ajam uh,
dowg yg lain bantai nyeee gi sembur atas krim at atas kepala qid ni..
pas uh di tonyoh2 nye at muka ni semua..
memang giler lah!!kot tu jee ok lagi...
ni gi campak qid at kolam mandi!!!
adoiyaiiii..dah lah tengah malam!!!SOJUKKKK tau takkkkk...
adoiyaiii..air kolam uh!!!haaaa tak tau lahh air kolam uh dowg dah campur dgn ape...
bau die...adoiyaiiii...memang melekat lah!!!!...
memang kawwww lah bau die...
pas dah berendam lame dlm uh,out lahh...
tengok2 rambut keras!!!ya allah memang mengelabah laaaa qid time tu...
rase nak jerit jeee time tu...
dowg ni boleh gelak lak tu...
tak thu lah ape yg dowg taruk dlm air tu..
heyyy sib baik lahh dowg ni dah mcm family qid....lau takk..dah lme aku bunuh sowg2..
alasan kowg tahun ni sbb qid dah 17 tahun..and bgi kowg sweet 17 harus GEMPAK knnn..
haaa yooo memang gempak ni haaa..sampai rambut qid pown mcm dawai semalam!!!
TQ very kamsa laa erkk!! [sory angelteuksha amik ayat ko]
hahahahahah..

haa semalam ade bukak hadiah...
memang mcm2 lah!!! terima kasih sgt2 lah erk!!
ermm wani bg qid jam and mcm patung kecik uh!!letak at phone punye...
pas uh abg ajam plak bg lagi satu hadiah...
adiah ape????adoiyaiii ANDROID -sony beb!!
memang mcm nak gilerr qid time uh!!!!
ya allah,bestttt gilerr...
kotak phone uh bukak kejap jee smalm..
pas uh qid simpan blik..
sayang mehh mau guna..
memang tak sangka lah abg ajam beli phone tu!!!
dulu qid ckp at abg ajam qid mau phone tu satu ari nanti,tak sangka plak die boleh beli ann
phone tu..memang syggg giler arhh at die..
thun lepas mama beli phone bru..
thu ni abg ajam plak!!memang best arhh kowg..

*k lah esya ti qid sambung lagi ok!!!
esok qid mau gi melaka lah!!!
sabtu ni umah buat kenduri..mau ambik brng at melaka jap sok!!!
[miss u esya :) ]

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…