Skip to main content

Miss a.k.a Rindu



salam~
heyyyy x thu lah knp dari pagi tadi qid asyik tgk video dua insan kat atas tu..
suara diorang,gelak tawa diorang buat kann qid rindu sgt pade dorg...
rindu yg sememang nyee owg lain x kan fhm...
hanya yang menyayangi diri mereka sje tahu bertapa azab nyee menanggung rindu
pade mereka...sorang tu dah setahun dah meninggal..yg sorg lagi...xlme je lagi dah nak setahun
die pergi...tarikh meninggal yg sowg tu selang sehari jee dgn tarikh lahir sorang lagi tu..
[fhm ka??] ^^
sape name dowg??
mungkin kowg kenal sape yg belah kiri tu...
tapi untuk pengetahuan kowg yg belah kanan tu abg angkt qid...
name die KHAIRUL NA'IM..
abg im meninggal sehari sebelum tarikh lahir arwah achik..
belum sampai 3 bulan achik meninggal,abg im plak Allah ambik dari kami..
ermmm DIA saje thu perasaan kami mase tu...
tahun 2010 memang memeritkan buat kami..
satu2 owg kami syg di panggil-NYA.
hari ni terasa rindu sekali qid pade mereka berdua...
lagi2 dah nak dkt setahun arwah abg im meninggal ni...
memang susah nak lupekan suare,gelak tawa,cara mereka berdua ni...

*tapi qid bersyukur esya..
sbb qid dapat kenal dgn sesowg yg same mcm arwah achik..
cara die,mata die...lenggok nada die bercakap ya allah memang mcm arwah achik.
sape die???ermm ROY..die yg punya ciri2 arwah achik..
tapi hakikatnye die bukan achik yg sbnar!!!!

[AL-FATIHAH BUAT KHAIRUL NA'IM & ABDILLAH MURAD]

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…