Skip to main content

Makin Lemah TANPA Kamu Disisi



Ellysya Balqis Bte Amir Fitri..
xthu knp ari ni btl2 rse rindu sgttt pade kmo..
rindu tu buatkan qid berkhayal memikirkan kmo!!!
asyik memikirkan kmo dlm setiap ape yg qid buat!!
qid tak dpt fokus utk sesuatu kerja..
mcm2 qid buat utk hilangkan rse tu semua...
sampaikan mse abis kelaz tadi nak bls msg Roy qid nak tulis lain..
tapi qid taip lain....fikiran ni pK kmo..tapi hakikatnyee qid nak blas ape yg Roy ckp!!!
ya allah memang lah!!!!!
qid malu ngan Roy tadi.....
qid boleh anta "rindu esya....rindu sgt kat kmo..tak sbr nak blik rumah!!nak jumpe and peluk kmo!!" byngkan qid boleh anta msg tu kat Roy...sedangkan Roy tnye qid gi atau tak ceramah
BI tu..Roy dah balaz blik dah bru qid thu qid salah taip!!
ya allah..nasib Roy faham ape yg qid rse...thankz roy...
klu owg lain tu comfem dah ckp mcm2 at qid dah!!ni nsib roy fhmm.....
aduiii..ape nak buat ni esya..lme dah rse nye x pergi pusara kmo!!
cuti ari tu x pergi langsung!!selalu nye cuti mesti qid gi pusara kmo..lepaskan rindu ni.
tapi ari tu x sempatttt...
dri blik sekolah tadi duk belek2 album KITA....album yg remy bg tu pown ade gak gambar kite..
~walaupun dah sethun kmo pergi tapi susah esya!!susah! susah utk qid lupekan kmo..
owg slalu ckp qid yg x cube...dowg semua tu thu ckp jee!!!!
tapi dowg x rse ape qid rse...dowg tak thu mcm mane qid cube uk lupekan kmo!!!
susah sgtt esya....qid sendiri x thu smpai bile qid harus mcm ni.....

lepas abis ceramah tadi qid gi padang coz lepas qid salah anta msg tu roy kte
"qid sya nak jumpa awak sebelum awak blik.dlm pukul 4.30 saya tunggu at belakang,ape2 pun sya nak jumpe awak hari ni..sya thu byk yg awak nak ckp.."
aduishhhhhh..roy,knp lah ko wat qid nak nangis time jumpe ko tu ha??
sib baik ko bwk kereta lain lau x mampus owg thu!!!
~mcm2 esya..mcm2 roy pesan at qid..mcm2 qid ckp kat die tadi....
ape yg qid rse semua qid ckp kat die...qid nak jumpe kmo,qid nak ckp dgn kmo,
qid nak tenung muke kmo semuaa nye qid bg thu roy tadi......
yeahhh roy...roy penyelamat qid hari ni...die tempat qid luahkan ape yg qid rse sejak akhir2 ni..
dah lme qid simpan esya...bru ari ni qid lepas kan semuanye....pade die.....die ROY,esyaaa!!!!
thankz sgt roy...thankz ambik berat pasal qid...thankz ingt kan qid lakukan benda2 tu semua..
thankz sgt roy...roy skng dah mcm gnti walit...walit bapak esya tu..
dulu die selalu bg qid semangat klu qid ckp qid rindu same esya...tapi skng walit pown dh xde..die dah ikot esya gakkk!!!

*miss u syg <3 <3 <3

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…