<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 19 June 2011


salam..
hari ni 19 jun..
tarikh ape??haha hari bapa lah!!
qid nak ucapkan slamat hari bapa lah kepada
semua ayah,papa,daddy,walit,abi,abah and tak lupe gak untuk atok!!
bapa pade ibu ayah kite semua tu!!!
haaa..
adiah hari bapa??
semalam akak2 ni share beli satu set barang avon utk my father tu!!
mcm2 ade lah!!!
dowg wat cam humper!!!
perhh cantik gak lah humper tu..
barang tu ape name die tah!!
qid pown x tau lah name2 tu semua...

story tentang my father!!
~nama die Zainal Abidin Bin Yahaya.
~pekerjaan: Pegawai Bomba Di Seremban
~ciri: tegas,berdisiplin dlm semua benda,kdng2 suke wat lawak,paling penting penyayang and
berkepala botak(hahahah)
~umur 50 (kowttt..igt tarikh jee,thun x thu..)

die akan belikan ape saja yg di minta oleh qid..
die akan turut segala ape yg qid mahu..tapi die sgt tegas
dalam pelajaran!!die akan buat mcm2 untuk suruh qid belajar..
die akan berbelanja sebyk mungkin janji benda tu boleh buatkan qid BELAJAR.
kalau gagal dlm exam!! memang teruk lahh kena ngan qid...die xkn rotan tapi die akan
buat sesuatu yg qid tak suke..ape die??
duduk berkurung dlm satu bilik untuk duduk BELAJAR dengan die..
and if gagal die akan ambil semua brng2 qidphone,ipod,lappy,psp semua lah!!
lepas dah ade perningkatan bru die akn bagi!!
byg kannn...tapi tak pe.qid thu die buat mcm tu sbb nak qid berjaya..
bile die marah qid,qid senyum,biler die nasihat qid,qid senyum..hahahah
qid x buat dee muke2 ketat ni dpn die...die bpk akuuu weiii...
die nak aku berjaya..semua yg die buat at aku aku trima...

~thankz sgt2 snggup buat mcm2 tok qid ok AYAH!!~


*sebelum terlupe al-fatihah untuk arwah walit qid..ermm ari ni ari bapa..
x dpt dah nak ucap pade walit lagi!!ermm..hope walit tenang disisi-Nya..
to my AYAH:thankz jadi ayah yg terbaik buat qid,yg x pernah jemu bg nasihat and teguran
utk qid teruskan hari2 qid ni...and yg tak pernah jemu buat qid tersenyum bila qid badmood...
thankz ayah!! LOVE YOU SO MUCH!!!!!


Official Template By BudakPEMALAS