Skip to main content

~Happy Father's Day~



salam..
hari ni 19 jun..
tarikh ape??haha hari bapa lah!!
qid nak ucapkan slamat hari bapa lah kepada
semua ayah,papa,daddy,walit,abi,abah and tak lupe gak untuk atok!!
bapa pade ibu ayah kite semua tu!!!
haaa..
adiah hari bapa??
semalam akak2 ni share beli satu set barang avon utk my father tu!!
mcm2 ade lah!!!
dowg wat cam humper!!!
perhh cantik gak lah humper tu..
barang tu ape name die tah!!
qid pown x tau lah name2 tu semua...

story tentang my father!!
~nama die Zainal Abidin Bin Yahaya.
~pekerjaan: Pegawai Bomba Di Seremban
~ciri: tegas,berdisiplin dlm semua benda,kdng2 suke wat lawak,paling penting penyayang and
berkepala botak(hahahah)
~umur 50 (kowttt..igt tarikh jee,thun x thu..)

die akan belikan ape saja yg di minta oleh qid..
die akan turut segala ape yg qid mahu..tapi die sgt tegas
dalam pelajaran!!die akan buat mcm2 untuk suruh qid belajar..
die akan berbelanja sebyk mungkin janji benda tu boleh buatkan qid BELAJAR.
kalau gagal dlm exam!! memang teruk lahh kena ngan qid...die xkn rotan tapi die akan
buat sesuatu yg qid tak suke..ape die??
duduk berkurung dlm satu bilik untuk duduk BELAJAR dengan die..
and if gagal die akan ambil semua brng2 qidphone,ipod,lappy,psp semua lah!!
lepas dah ade perningkatan bru die akn bagi!!
byg kannn...tapi tak pe.qid thu die buat mcm tu sbb nak qid berjaya..
bile die marah qid,qid senyum,biler die nasihat qid,qid senyum..hahahah
qid x buat dee muke2 ketat ni dpn die...die bpk akuuu weiii...
die nak aku berjaya..semua yg die buat at aku aku trima...

~thankz sgt2 snggup buat mcm2 tok qid ok AYAH!!~


*sebelum terlupe al-fatihah untuk arwah walit qid..ermm ari ni ari bapa..
x dpt dah nak ucap pade walit lagi!!ermm..hope walit tenang disisi-Nya..
to my AYAH:thankz jadi ayah yg terbaik buat qid,yg x pernah jemu bg nasihat and teguran
utk qid teruskan hari2 qid ni...and yg tak pernah jemu buat qid tersenyum bila qid badmood...
thankz ayah!! LOVE YOU SO MUCH!!!!!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.