<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 2 June 2011


salam~~esya..
17 haribulan 4 ari tu genap setahun arwah achik pergi meninggalkan kami semua..
sekarang sebulan saja lagi genaplah arwah abang naim pergi tinggalkan kami semua...
diam tak diam dah dekat setahun dah...
rasenyee mcm bruu je lagi arwah meninggal..
masih terngiang2 suare kakak,cikgu semua menangis saat menatap wajah arwah..
sedih bila teringtkan hari pada tarikh 30hb 6 2010 tu..
mcm mane qid terkejut bile di beri tahu abg naim meninggal..mcm mane cikgu and kakak peluk qid sambil menangis...semua tu takkkan qid lupe kan..malah qid rse benda tu seperti baru saja berlaku...tapi hakikatnye benda tu dh dekat setahun berlaku...
setiap kali qid bukak FB abg naim..mesti air mata ni akan mengalir biler terbace post2 yg abg aiman and cikgu anta kat wall arwah...

tak thu lah esya tertiba teringt pade arwah..
mungkin ade rse rindu dlm diri ini buat arwah yg membuatkan qid teringt pade die...
teringt gelagat die,senyuman die,suara die....rindu jdi nyee
tapi ape boleh buat..abg aiman kate ALLAH S.W.T lebih menyanyangi die dari kite semua.
kite kena redha dgn ape yg jadi..
ermmm btl kte abg aiman... :)

[AL-FATIHAH BUAT KHAIRUL NA'IM :
MOGA ROHNYA DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG BERIMAN]


Official Template By BudakPEMALAS