<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 7 June 2011

salam~
esya qid ade story ni..
tadi qid gi hospital ade appointment ngan doc..
mule2 gi at wad kecemasan tnye mane nak rujuk tu surat yg doc bg b4 ni..
pas uh owg at wad kecemasan uh suh gi tempat pendaftaran..
dah tunggu lme at tempat pendaftaran tu tgk2 dowg suh gi at bhagian klinik pakar bedah..
ok!!!kiteowg gi at klinik pakar uh...dah smpai klinik pakar tah ape ayah ckp ngan nurse uh,
pas uh nurse uh suh gi at tempat SOPD...ok...pergi lagi...sampai at SOPD doc plak xde...
tunggu lah dkt setengah jam..time uh ayah dah panaz dah....
ade laa sowg doc cine ni dtg time uh,die tgk surat tu semua die ckp die buat pembedahan am saje..
yg pembedahan nak kena buat tu doc yg at bhagian perubatan!!ayah dah dgr die kte kne jumpe doc bhagia perubatann at MOPD..terus melenting ayah!!!!
ayah kte "ingt kiteowg ni bola ke??mau suruh gi sne,suruh gi sni..ingt ape??tak kan lah data at surat tu xcukup info untuk suruh kami gi mane!!susah sgt!!!"
mama dah berdiri dah time ayah tetibe melenting uh!!!
adoiyaiii lau qid jd ayah pown qid melenting!!!
ingt dekat ke tempat2 tu...adoiyaiiii

pas uh doc yg kena marh ngan ayah tu yg gi bwk surat tu at MOPD punye tempat and die
yg uruskan dengan doc at MOPD tuu..lepas dah abis uh semua bru die bg at ayah suh daftar!!
time gi daftar uh ayah ngan mama je gi..malaz qid mau ikot..qid duduk jee at tempat MOPD uh!!
sampai lahhh doc panggil baru qid gi...sakit ati tau + letih gi sne gi sni...
sengal!!!paling sengal at tempat pendaftran tu!!!
takkan die tak thu mane mau pergi...sengal!!!!patut nyee owg at bhagian stu yg lbih thu,coz die bhagian dpn and msti rmai yg akan bertnye at tempat dowg tu...
lepas qid jumpe doc uh,die ckp2 ngan ayh!!haaa time uh skali lagi ayah bising mehhh...
adoiyaiiiii memang serabottt...
doc uh kte dowg x leh buat pembedahan tu...dowg suh rujuk at HKL or KPJ blik!!!
apeee lahhhh..tadi at SOPD kte MOPD boleh buatt..ni x boleh buat plak!!!haaa pdn muke ko kne mrhh ngan ayah!!!
sedang elok lahh tu..ape arhhh hospital jee nampak besar!!!
SONGOT btl!!!

*esya,mybe benda lme akan berulang blik..doakan yg terbaik ok!




Official Template By BudakPEMALAS