<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 19 April 2011
~~tak de mood ari ni..~~
qid at city park skang,
qid pelik laa esya,knp ade owg yang suke menilai sesowg uh dri luaran..??
dowg suka sgt wat andaian dgn ape yg dowg nampak!!
padahal benda tu sikit pown x btl!!
ade la beberapa makhluk allah ni ckp qid ni ANAK TAK BERGUNA PADE KELUARGA..
atas sebab yg qid tak thu knp die ckp mcm tu..
qid tnye mama..mama pown terkejut bler qid tnye..qid ingt qid boleh luppe ann jee sume yg die ckp tu..tapi biler qid dengar plak die ckp "KO NI AKU RSE DA GILER LAA,CKP DGN OWG MATI" ya allah esya fhm tak maksud die??
ni maksud die..blog ni maksud die esya...
suka hati aku laaa nak tlis ape at blog ni..and suka hati aku laaa mau tulis ape...
blog aku..ko susah kee????
aku pelik laaa apsal ramai sgt owg yg CARI PASAL dengan blog ni...
pasal lain boleh kowg masuk kann!!tapi JANGAN SEBUT PASAL BLOG AKU,NI HAK AKU...SUKA HATI AKU LAAAA
awal thun tu da skli..ni sowg lagi!!!aku penat kowg thu tak...
penat layan kerenah kowg sume...!!!!
klu ikot aku,aku mlaz da nak lyn kowg2 sume ni!!!
aku wat baik ngan kowg,kowg wat mcm2 plak ngan aku!!
apsal??apsal ni yg kowg bls at aku???
aku ckp elok2 ngan kowg,kowg perli2 aku....
aku x tegor kowg,kowg pertikaikan apsal plak...
if aku ckp ti byk plak yg kowg jwb!!!
aku tlg kowg time kowg susah...
sakang!!!!aku susah..mintak tlg ngan kowg,sowg pown tak tolong aku!!
bukan sowg jee aku mintak tlg ok!!
dekat 5 owg yg aku mintak tlg!!!
tapi mcm2 alasan kowg bg at aku annnn..byk betul sebab kowg!!!
owg lain mintk tlg cepat jeee....
knp ko tak cri die jee time ko susah!!!
knp cri aku???
aku ni spe pde kowg????
aku malu mintak tlg kowg..aku col sowg2 mintak tlg..
macam owg mintak sedekah thu tak aku mintak tlg ni at kowg...
MALU AKU!!kalau aku x susah aku x cri kowg laa..
pernah ke aku mintak tolong kowg sebelum ni???
tak pernah kannn,salah kee klu kowg tlg aku skali ni jee??
da xde sape da aku nak mintak tlg..
aku ingt ann kowg anggap aku ni mcm keluarga da...
aku ingt kite semua ni da mcm adik berdik!!!
rupe2nye...aku jee yg pk mcm uh!
kowg pK antare kowg jee..aku di biar ann je kannn..
bagus btl..pas ni pape hal gn cri aku laa beb!!
JANGAN CARI AKU!!kau fhm??aku tak mau tahu da...
MALAZ MAU LAYAN
serius aku ckp beb!aku malaz nak lyn owg2 yg mcm ni...
buat aku pening kepala,and wat aku bertambah2 penat,TAHU???
penat nak pK ni semua...hal2 yg menyakitkan hati aku ni..

ape kowg nak aku wat??aku klu boleh tak nak laaa gaduh2 ni,tpi kowg buat aku mcm ni..
ko jgn pk aku punye perangai mcm ni tapi aku tak de perasaan sedih atau kecewa...
mungkin perasaan yg ade dlm diri aku ni lebih byk dri kowg..!!!
cube kowg pK ape kowg rse biler at tempat aku...
ko thu sbb hal ni ptg tadi aku tak jwb mak aku panggil..
tak pernah weiii sblum ni aku tak jwb die panggil...
ari ni stu hari aku tak ckp dgn sape2 termasuk mak bapak aku!!!
ckp pown benda yg penting and biler di tanye jeee...
sepatah kowg tanye spatah gak lah aku jwb!!
berat mulut ni nak ckp lebh2...

*esya..bykk btl hal jdi 2 tiga ari ni..
mcm2 hal..qid rse mcm nak jee berambus dri sni thu tak..
qid pK kmo jeee qid stay lgi at sni...




Official Template By BudakPEMALAS