Skip to main content

ape aku nak wat ni??



aku xtau la kenape ngan de tu..
angin x tentu pasal plak sjak akhir2 ni..
nak kata penat puase,aku pown puase gak..
tp still blh lagi gelak tawa sume...
nak kate dtg bulan,abis lau tiap2 bulan mcm ni parah idup aku!!
esya time couple ngan kamo tak de pown byk masalah
mcm skang ni...
ape patut ke qid trus ngan die???
haii!!!!!!!tak tau la nak wat ape...

pas balik skolah tadi baring2 jap,tgk2 smp terlelap...
mimpi punye laaa best...
hahahah...
mimpi arwah abg naim..
ya allah,sebelum ni tak pernah pown mimpi die...
kirenye ni kali pertama laaa...
dlm mimpi tu adik ngan cikgu pown adee...
hahah...best mimpi tu...
ye laa dah lame an tak tgk abg naim...
ari ni berbuka mee goreng jaa...
mlm kang kul 9 nak g umah ustaz kaunselor tu balik...
ermmm tah ape laa yang die tahu lagi pas ni...
aku dh benti kerja dah...PENAT !!!!laaa....
tak cukup tidur sume...homework terganggu!!
dulu tak cm ni,ni bulan pose je problem sikit...
haaa...
blog kelaz dh wat dh...
url die : http://antah2010-lover.blogspot.com
skang ni tgh proses nak make up lagi blog tu la ni...
sebelum tu cilok masuk blog aku dlu...
hahahaha...
biler tgk je blog aku!!!mesti rse rindu at sume2 owg...
lau tak upgread lagi laaa rindu...
aiiii....lantak laa rindu tukan...
pikir2 balik biler laa aku nak jumpe yana ni an...
dh rindu tahap gaban dh ni...die kata minggu ni die balik..
tapi tak de plak die col or msg...
adoiyai,awex aku sowg n...SUSAH BTL!!!!
hahahahhah

*k laaaa t qid smbung k...bye!!!

Comments

Popular posts from this blog

Kadang
Nyata
Mata aku kabur
Walhal
Hanya pesanan mu ku akur
Namun terjebak kehendak
sementara.
Macam pengecara tapi acara tak kena gaya
Mungkin tidak mengenali,aku berkelahi
Mungkin sering diadili, takut mendampingi

Tamat

Assalammualaikum.
Aku masuk lagi.
Mungkin ini yang terakhir.
Pada ada yang bertanya sebelum ini,
betul ke BudakPEMALAS akan stop?
Jawapannya ye.
Akan aku terangkan satu satu.
Untuk seketika, atau selamanya aku sendiri tak pasti
Beberapa kekangan menyebabkan BudakPEMALAS harus stop menulis.
Menulis semua benda.
Padam semua nama.
Stop semua nama.

Pada nukilan yang telah dihasilkan.
Simpan buat kenangan.
Dan aku juga akan pandang semua sebagai satu kenangan.
Kenangan yang sangat indah buat aku.
Indah kerana segala rasa ada disitu.
Semua cerita ada disitu.
Pada lagu yang telah dikeluarkan,
juga akan terus dimainkan.
Oleh sesiapa sahaja, teruskan.
Tidak akan aku minta untuk mereka stop kan semuanya.
Tidak akan aku minta untuk menarik semuanya kembali.
Macam aku cakap tadi,
semua tu kenangan indah aku.
Mendengar bait kata sendiri di nyanyikan membuatkan aku bahagia.
Sebab ada cerita untuk semua benda.
Pada individu yang terlibat,
terima kasih untuk semua benda dan usaha membawak naik nama t…

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…