Skip to main content

aku aqid amsyar rindu mereka semua...

ahhhh...aku kembali lagi....
mugkin ini untuk seketika...
hahaha...
aku dh start kerja skang......
ahhh penat giler poit!!
pape pown best...

pasal schol...
surat amaran ponteng skolah dh ade at umah ni...
alamak!!!kantoi plak...
haaa....ape lagi...pas ni penuh la kehadiran...
adoiyai...
mesti muak ckgu2 ni tgk muka aku...

ha esya....qid rase nak clash ngan budak uh....
die busy laaa nak exam...
haaa....
ari ni ada ari karnival....
die salu lau ade program bwk camera ni die tak bwk plak...
pahal agaknye....
satu lagi,owg pakai track die pakai sluar jeans...
ape la kena agknye...
lantak die laaa....

esya,tak lame lagi puase...
tahun ni beza giler ngan thun2 lepas...
qid rindu cm time thun lepas...best giler!!!!
hahaha...

*k esya t smbung k...bye

Comments

Popular posts from this blog

Kadang
Nyata
Mata aku kabur
Walhal
Hanya pesanan mu ku akur
Namun terjebak kehendak
sementara.
Macam pengecara tapi acara tak kena gaya
Mungkin tidak mengenali,aku berkelahi
Mungkin sering diadili, takut mendampingi

Tamat

Assalammualaikum.
Aku masuk lagi.
Mungkin ini yang terakhir.
Pada ada yang bertanya sebelum ini,
betul ke BudakPEMALAS akan stop?
Jawapannya ye.
Akan aku terangkan satu satu.
Untuk seketika, atau selamanya aku sendiri tak pasti
Beberapa kekangan menyebabkan BudakPEMALAS harus stop menulis.
Menulis semua benda.
Padam semua nama.
Stop semua nama.

Pada nukilan yang telah dihasilkan.
Simpan buat kenangan.
Dan aku juga akan pandang semua sebagai satu kenangan.
Kenangan yang sangat indah buat aku.
Indah kerana segala rasa ada disitu.
Semua cerita ada disitu.
Pada lagu yang telah dikeluarkan,
juga akan terus dimainkan.
Oleh sesiapa sahaja, teruskan.
Tidak akan aku minta untuk mereka stop kan semuanya.
Tidak akan aku minta untuk menarik semuanya kembali.
Macam aku cakap tadi,
semua tu kenangan indah aku.
Mendengar bait kata sendiri di nyanyikan membuatkan aku bahagia.
Sebab ada cerita untuk semua benda.
Pada individu yang terlibat,
terima kasih untuk semua benda dan usaha membawak naik nama t…

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…