Skip to main content

Aku mengarot lagii dan lagii

Assalammuaaikum ellysya..
terlalu lama rasanya qid tak masuk sini..
lamakerr?? hehehe ade laa dekat sebulan kann..tapi selama sebulan ni mcm2 benda jd ellysya!
skng ni qid tgh tunggu masa nak masuk prktikal.
insya Allah 1 julai qid start prktikal..
mesti kowg yg mmg follow blog ni tertny2 result qid kann??
hmmm..ape yg qid dpt?? lulus ler?? dean list lgi ker??
enth laaa malas nak cerita pasal R.E.S.U.L.T..
bencii benciii bencii...
Ape yg qid nak cerita skng is about MEREKA!
senang cite aku masih same seperti dulu dimata mereka.
esya...susah sgt ke untuk mmpercayai qid?
susah sgt ke nak beri kan qid ni peluang sekali lagii??
susah sgtt ke untuk bagi qid tebus semua silap qid mase sekolah dulu??
yes! Qid thu qid silap..qid thu qid leka duluuu...
tapi qid dh cuba semampu qid sknggg...
so susah ke nak buang kenangan lalu qid tuu??
please laaa...
jgn buat qid ni mcm boneka...
mcmorg takde akal...
mcm org takde perasaan....
qid pon ade perasaan...
kenapa qid kena rasa ni semua???
sbb qid yg bling kecik and qid kena tanggung kemarahan org lainnn..SEMUA??
ingt qid nii ape??? hati batuu??
aku thu kowg semuaaaa banyak tlg aku..time aku susah..time akusakitt...
tapi kenapa bab study qid..bab kerja qid..bab masa depan qid kowg x izinkann qid lakukan sendriii...
lakukan untuk butikan yg qid blh?
whyyy???
kenapa masih layan aku seperti berumur 11 tahun?? kenapa?
aku bosan.itu jer yg boleh aku katakan skng..
aku bosannnn sangat!
okey stop story pasalniii...

now nak story pasal KAKI qid...
apa sudah jadii??
kaki qid hari tu timekt sunway cram duadua...lame giler rasa nyee tk sakit mcm tuu..
since dri hari tuu...
tiap2 malam die sakittt...
tiap tiap kali latihan qid sakittt...
hari tuu pergi kpj jmpe doc yg slalu rawat qid tuu...
die suruh buat xray..
fine! qid buat...
lps buat uhhdie kate ade mslh ape tahh...die transfer qid ke hkl...
mase kat hkl dowg buat ape thuuu???
dorang buat fisioterapi jerrrrr!
fuck! ingt aku cacat ke tkleh jalannn...
kaki aku cram ade mase nye jer lahhh!
bukann nyeee setiap masaaa...noooo!
time kat hkl tuu yg qid mengamok..
die ingt qid apeee....
agrhhhh benda benda ni buat qid semakk lahh!
lagi pikir lagi sakit kepala akuuu...
next checkup lagi seminggu..means minggu dpn laa..:)
hope okeyy!

k lah esyaa..kelaut mood nii nak menaip lepas ingt pasal merekaaa niii!
kelauttt tahuu kelautttt!!!!!!

k laa pape pun #SelamatBerpuasa guyss!
slamat berpuasa esya,abang2 ku semua..miss you guys!
k salam..

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…