<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 28 March 2014
Assalammualaikum cinta hati!
heheheh
now tgh gilerrr! laayan semua lagu jiwang!
nak jadi kan cite qid skng nii dh asyik ingt kat crush qid jer.!
hambik kauu! kat abg mizi aku cite..kat abg adi aku cite!
kat mama aku cite!
you know wht..? Aku suka giler kat kauu. :) fullstop!
serius aku pernh rse mcm niii...
yes! b4 nii ade jerr yg aku admirer..
but kau lebih dri tuuu..
sory beb! aku slalu liht kauu :)
Takpe..aku x gilerr lagi smp nak ikot semua tmpt yg kau pergii..
cukup kat kolej kau jerr :)
Tapi aku selesa berkwn ngan kauu skng...Hope friendship kite kekal even aku dh balik sane k! :)
kau tetap crush aku smp mati. :)
org nak minat kau??
org lain nak borak ngan kau??
org lain nak suka kat kauu??
lantak lahh...yg pastiii kau tetap crush aku..forever! cehhhh!! hahaahah
maap lahh..aku dh terrrrrrr MINAT kat kauu smp mak ayah aku pun thu :)

esya..mybe lepas nii akan cite lebih lagi pasal my crush nii :')
Aku x thu ape aku rse bler berhdpn ngan kauu! tiap2 mlm jmpe aku xrase ape..
yg aku thuu..aku suke tgk kauu dri jauhh..yes aku minat kauu..ngan sape jerr kau ckp..
kau cinta ngan sape pun..go on..Aku bahagia untuk kau :')

huhhhh! x thu kenapa hati ni rase lainnn...
lepas dia meninggal dulu aku x pernh rase mcm nii...
and yes aku mengaku hati aku mcm hidup balikk...
thankz crush...thankz sbb buat aku seperti hidup balikkk...
now kau kwn aku and dlm diam kau crush aku!
heeeee :D

sape die?? biar aku and keluarge aku jer thu sape :)

abgwan..kau nmpk semua kan?? kau thu semua kann??
aku siap buat lagu abg untuk die..hahahahaha
gilerr kan adik kau nii??
takpeee..aku jerr thuu smp tahap mane aku nak giler :)
abg..klo ko nmpk die,time aku x nmpk...jaga die plz :)
love u bro!

nite guys!


Official Template By BudakPEMALAS