Skip to main content

Sampai part alang wa nangis :'(



Assalammualaikum dear!
Maaf sbb lame x update pape..
Maaf kalau qid dh mcm lupe kamu!
sememgnye tak dear!
Sebok dengan projek,esseimen, kerja semua tuu yang menyebabkan qid takde mase
nak update ape2...
kenkdng tuuu dh bukak acc tp  blank! tak thu nak update ape!
actualy byk bnde nak update!
byk benda nak ckp..tapiii..tu semua mungkin x kan terluah semuanye kat siniii..
tak mungkin esya!
qid akan curi mase one day pi kubur kmo and say everything! even kmo x dgr tapii
qid tetap nakkk buat tuu smue..seriyezly qid rindu kamu...
pernah mase shooting hari tuu untuk final projek! qid tersebut name kamu..
mungkin sbb penat sgt,then ade prob lagii mase tuuu..so mmg keluar lahh kan
name kamu tuuu!! ade mmber yg perasann..tp..pi lantak lahh..wa pedihhh wokk
blerr dia xde...hmmm

minggu depan qid bz gilerrr! dgr cite kena naik arau then tros pi johoo..huaaaa!!!! mau mate body wa atas highway weiiiii!!!!
penatt penattt...
tapi takpe ahhh sume tuu akan membuahkan hasil suatu hari nnti..insya Allah...
Yang pasti minggu ni jadual mmg pack glerrr!
next week weekend x thu mcm mane...sme ade dowg bg cuti atau kije gakk qid x pasti lagii..
serius esya! benda nii semua mmg memenatkan badan qid niii...
mane taknyee! dengan stady lgi...esseimen,quiz,projek lagiii!
haaa mane taknye kannnn...
But qid perlu buat sume benda tuuu..untuk ape?
hahaha biaq qid ngan yg lain je lah yg thu erkkk!
heeeeee...

final projek qid untuk dav siap shoot dahh..tinggal nak edit jee..
kije edit kije qid...tapii qid x sentuh ape lagii kottt...weekend jee tk lekat bilik kottt!! so blerr lgi nak buatt?? hehehehehe
Alhamdulillah sume kije mase shoot berjalan dengan lancarr...
dengan bantuan ira and yg lainnn senang qid buat kije mase tuuu...
skng tinggal edit and berserah supaye projek tu tk di rejekkk!
insya Allah...

haa nak ckp pasal result mid term hari tuu pulakkk...
alhamdulillah result memuaskannn...but pwww jee dpt 70% jee...
tapi x pe lahh miss kate pwww nye midterm ambik 10% jee untuk carrymarkk...
pape pun bersyukur sgtt dengan keputusan keputasan tuu..now just fokus kat  projek final nye,esseimen, and quiz jeee..dann lassttt skali is final..harap sume nye bisa di tempuh dengan tenang!
Aminnnn...

okeyy cite pasal kije dah,pasal projek dh,pasal midterm dahh!
now nak cite pasal family!
ehem ehemmm..dah dekat sebulan  dhh qid x balikk jmpe family..
selama sebulan tuu jugakk qid tk pi melawat kubur arwah alang!
huuu! so thu takk mcm mane nyee qid rindu arwah alang??
rindu angah blh col,rindu abg syam blh col!
rindu alang??huuu never do anything la woiii!
Alang..adik rindu kauu! rindu sgt kott...
alang doakan adik kat sini k!
adik tak pernh lupe alang! adik rinduuu glerr kat alang!
Nanti adik balik adik lawat kubur alang k!
miss you so much bro!

k lah esya! ni je dlu..ade mase qid masuk and update lagi k!
doakan pelajaran qid kat sini k!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…