Skip to main content

Sampai part alang wa nangis :'(



Assalammualaikum dear!
Maaf sbb lame x update pape..
Maaf kalau qid dh mcm lupe kamu!
sememgnye tak dear!
Sebok dengan projek,esseimen, kerja semua tuu yang menyebabkan qid takde mase
nak update ape2...
kenkdng tuuu dh bukak acc tp  blank! tak thu nak update ape!
actualy byk bnde nak update!
byk benda nak ckp..tapiii..tu semua mungkin x kan terluah semuanye kat siniii..
tak mungkin esya!
qid akan curi mase one day pi kubur kmo and say everything! even kmo x dgr tapii
qid tetap nakkk buat tuu smue..seriyezly qid rindu kamu...
pernah mase shooting hari tuu untuk final projek! qid tersebut name kamu..
mungkin sbb penat sgt,then ade prob lagii mase tuuu..so mmg keluar lahh kan
name kamu tuuu!! ade mmber yg perasann..tp..pi lantak lahh..wa pedihhh wokk
blerr dia xde...hmmm

minggu depan qid bz gilerrr! dgr cite kena naik arau then tros pi johoo..huaaaa!!!! mau mate body wa atas highway weiiiii!!!!
penatt penattt...
tapi takpe ahhh sume tuu akan membuahkan hasil suatu hari nnti..insya Allah...
Yang pasti minggu ni jadual mmg pack glerrr!
next week weekend x thu mcm mane...sme ade dowg bg cuti atau kije gakk qid x pasti lagii..
serius esya! benda nii semua mmg memenatkan badan qid niii...
mane taknyee! dengan stady lgi...esseimen,quiz,projek lagiii!
haaa mane taknye kannnn...
But qid perlu buat sume benda tuuu..untuk ape?
hahaha biaq qid ngan yg lain je lah yg thu erkkk!
heeeeee...

final projek qid untuk dav siap shoot dahh..tinggal nak edit jee..
kije edit kije qid...tapii qid x sentuh ape lagii kottt...weekend jee tk lekat bilik kottt!! so blerr lgi nak buatt?? hehehehehe
Alhamdulillah sume kije mase shoot berjalan dengan lancarr...
dengan bantuan ira and yg lainnn senang qid buat kije mase tuuu...
skng tinggal edit and berserah supaye projek tu tk di rejekkk!
insya Allah...

haa nak ckp pasal result mid term hari tuu pulakkk...
alhamdulillah result memuaskannn...but pwww jee dpt 70% jee...
tapi x pe lahh miss kate pwww nye midterm ambik 10% jee untuk carrymarkk...
pape pun bersyukur sgtt dengan keputusan keputasan tuu..now just fokus kat  projek final nye,esseimen, and quiz jeee..dann lassttt skali is final..harap sume nye bisa di tempuh dengan tenang!
Aminnnn...

okeyy cite pasal kije dah,pasal projek dh,pasal midterm dahh!
now nak cite pasal family!
ehem ehemmm..dah dekat sebulan  dhh qid x balikk jmpe family..
selama sebulan tuu jugakk qid tk pi melawat kubur arwah alang!
huuu! so thu takk mcm mane nyee qid rindu arwah alang??
rindu angah blh col,rindu abg syam blh col!
rindu alang??huuu never do anything la woiii!
Alang..adik rindu kauu! rindu sgt kott...
alang doakan adik kat sini k!
adik tak pernh lupe alang! adik rinduuu glerr kat alang!
Nanti adik balik adik lawat kubur alang k!
miss you so much bro!

k lah esya! ni je dlu..ade mase qid masuk and update lagi k!
doakan pelajaran qid kat sini k!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam