Skip to main content

Jap nak story jap!

Assalammualaikum.
Hey ellysya!
Klo x silap hari ni hari last raya..!
kalo tak silap lahh!
sebb ape??
Sebab hari ni dah 29 syawalll!
ehh! last ke?? tak kotttt...
heee hehehe
Semalam kolej ade majliz hari raya! :)
Qid pii...
Tapi siyez qid ckp!
jamuan raya die x semeriah mcm sem lepas...
sem lepas even die buat biase jee kat dewan rapat tuhhhh...
Tapiii die meriah gilerrrrr...
Yang semalam niii dia siap panggil artis then buat kat d'polo catering tuhhh!
benda utame yg qid x suke is PANAS!
panas sangat seyhhhh!
sabar je lahhh qid.
kipas dh x leh bukak lahhh itu lahhh..
then karoke x de.ade pun blerrr event dh habis!
so bosannn...
mcmm sem 1 hari tuuu dowg buat pertandingan lahh..lepas karoke bebas lahh!
syokkk! sebab dpt tgk perangai org blerrr karoke!
Pape pun hal smalam dh settle!

ehh! Hari niii qid ade class lahhh lupe plakkk..
hahahahah..
jap lagi kol 10.30 lahhh qid ade class...
tapi lek dlu lahhh.. :)
Lame kannn x lepak dlm niiii..
eh! lupe nak habaqqq!~
skng niii qid tgh menunggu paper mid term tuu punye keputusannn...
doakan yang baik baik okeyyy esya!
jangan lupeee...! :)
Qid pun harap dpt yg baik2 jeee... Insya Allah..

Minggu ni qid tak balik seremban,,,minggu depan tak balik...minggu satu lagii tak balik..
dan minggu minggu seterusnya pun qid tak balikk!
hehehehehehe
Qid cube tak balikkk sampai raye haji!
Boleh ke?? Insya Allah...boleh kotttt..xde home sick de :P
Ha hujung minggu ni qid kena pi arau..nak traning budak untuk hari malaysia nanti!
Qid baruuu jee dpt wassap dri dowg semalam..hmmm
elok gak dowg panggil...xde lah qid bosan sensowg kkat ipoh nii :)
Lame x berjemur nihhh..harap x pengsan!
Wahahaahh ayat akuu ~
Ehh btl lahhh..dah lah kat sne klo berjemur dari pagi smp ke tengahariii..
lpas tuuu sambung lagiii! sape yg tak tahan boleh pengsan woiiII!
hehehehe hope aku bertahannn! Yeahhhh!!!!!!

hmm ahad ni ade kenduri plakk kat rapat...
harap sempat lari balik ipoh ahad nii.. :)
K lahh esya...nak sesiap pi kolej....
tak leh naip byk2 skang ade hamba Allah nii rjin meng'stalk blog niii..
so kena hati hati kang kot terkutok dia plakkk kann..
whahahahah sabo je lahhh aku >.<
Bye!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…