<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 10 August 2013
Selmat hari raya esya.
Dah syawal ke tige dh.
Kat syawal ketiga ni jugak hati ni bebetl rasa tercbr,bru lah hati ni bebetl kcwa.ya Allah.mohon dia kuat kan hati aku ni.
Tk sape thu ape jd kt aku b4 raye hari tu.tk sape thu apa akan jd kt aku lpas raye ni.
Thankz to family sebb bg aku kekuatan,thankz to family sbb cube untk tenangkan qid dan buat qid hapy.thankz semua..and thankz juga untk slh sowg ahli keluarga ku yg bebtl buat aku trgamam tgk perubhn diri dia.tq so much.aku promise aku xkn ganggu kau lg.aku xnk sushkn ko lg.sbb aku thu ko hny menganggap aku sebgai stu beban.tq so much! Kata2 kau td.Insya Allah aku akun ingt.thankz buat aku nangis dgr kekate ko td.tq so much!..


Official Template By BudakPEMALAS