Skip to main content

Member Oh Member!

Memang aku tak sebaik org lain memang aku x sehebat org lain.
Qid ade dua story!
yes! Qid sendri tak perfek kann untuk cerita pasal ni semua.
Tapi seriusly qid nak luahkan semuanya..
bukan marah.bukan kecewa..ianya hanya satu luahan hati yang qid sendiri tak thu nak luah pada siapa!
Mungkin qid akan mensi name2 org yg akan qid ceritakann tuuu..
rasa nya tk perlu nak berselindung lagii...
aku meluahkan..aku bukan menghina atau ingin membuka aib sesape..atau punnn mereka2 cerita.
ini antara aku ngan blog aku!
Aku harap x da sape yg akan pertikaikan segalanya!

first! Is pasal wani.
yes! Qid mengaku die banyak tolong qid selama qid kat sini..susah senang qid..die yg tolong..
Tapii qid tak thu kenapa sejak akhir2 nii semua nye mcm berubah..
bukan berubah 100%...
kenkdng qid rase mcm antre qid ngan die x macm dulu..
Yes i know! Die bukan WANI yang dulu..and qid thu die bukan sowg yg sedang org lain nak pijak2 lagiii..
Qid thu semua tuuu..malah qid respekkk kat die sebab mampu untuk pertahan kan segala2nya sekarangg..
bukan hanya duduk diam and biarkan org memperlekehkann dia.
kenkdng uhh qid ngan die mcm dlm situasi yg tegang jeee..yes!! Aku perasan tuhh wani..aku perasan sgtt..
Malah selalu....
Tapi aku x thu nak ckp ape..kenkdng aku rase sgt bengang..kenkdng aku rase mcm "ape niii..benda yg same"
kau faham?? and kenkdng mcm.#$^&&%^*%$# ....
huhhh! Qid masih mcm dulu esya..Marah2...pembenggis! Huhh! Kenkdng qid sendriii stress ngan sikap sendirii..
Sbb SELALU perangaii qid lahh yang buatkannn hubungan kami renggang!
qid sampai terfikir "okeyy aku layakk kwn ngan kau" and die! Patot dpt kwn yg lebih baik dri qid..
qid PATUT dapatt...bukan qid yg patut ikot die dulu ke siniii...mybe eka ke,cyra ke,fadz ke syikin ke...mybe mereka..bukan akuuu!!
Sebab dri sekolahh aku membwa masalh pada kauu! betul takkk?
Aku minta maaf!
Aku thu kau bengang ngan akuuu..Aku thuuu kau makin x selesa kawan ngan aku..and aku thu sebenarnye klo aku xde ngan kauu,life kau akan lebih bagus!! Aku thu tuhh beb!
Seriusly aku minta maaf!

Second story about Marissa!
My frendz too..
Hmm semalam qid col die ckp "untung lahh akak dtg umahh..untung lahhh dpt jumpe akakkkk...untung lahhh" qid mcm ckp laju2 lahhh...die nak ckp jee qid potong die nk ckp jee qid potong..
sebenarnyee qid MAIN-MAIN SAHAJA! skali die ckp "mane aku thu..yg kau col aku nak marah2 pahalll..die yg nak dtg..kau yg tak menyempat2 nak balikk ipoh pahal...dh tuhhh nak salahh2 kannn aku mcm niii..salahh aku lahh kannn..." qid sentap kotttt..dh dua kalii die ckp cm uhhh..die ingt qid kat ipoh nii buat apee...! Dia ingt qid kat ipoh niiii picnik keee?? qid ckp gelak2 kott time uhhh..
skaliii die tengking mcm tuhh skaliiii..Qid mcmm..terdiammmm..ape niii! aku main2 kottt..mcm x pernh aku main2 mcm uhh ngan diee..tertibe nak memarahhh..dh tuhh ckp aku memarahh die..Weii derrr wa x marah punnn kotttt..wa tak marahhh..buat ape aku nak marahhh?? Aku thuu aku dh kena start class..aku thu aku mmg ptot balikkk ipohhh..so x de point derrr aku nak marahhh!Tak ade pointttt!!! btw! dh dua kali kekate kau buat aku sentappp..aku simpann je niii..aku x semboqqq kat ang lagii..tapi ang tunggu kalau msukkk kali ketige nanti k!!! Ang tunggu!

Tak thu nak ckp ape..
Sume kawan akuu..sume aku syg!
Aku try untuk buat sebaik mungkin blerr dgn kowg! Maaf la klo aku x
mampu nak buat kowg happy bler ngan akuuu..k!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…