Skip to main content

Member Oh Member!

Memang aku tak sebaik org lain memang aku x sehebat org lain.
Qid ade dua story!
yes! Qid sendri tak perfek kann untuk cerita pasal ni semua.
Tapi seriusly qid nak luahkan semuanya..
bukan marah.bukan kecewa..ianya hanya satu luahan hati yang qid sendiri tak thu nak luah pada siapa!
Mungkin qid akan mensi name2 org yg akan qid ceritakann tuuu..
rasa nya tk perlu nak berselindung lagii...
aku meluahkan..aku bukan menghina atau ingin membuka aib sesape..atau punnn mereka2 cerita.
ini antara aku ngan blog aku!
Aku harap x da sape yg akan pertikaikan segalanya!

first! Is pasal wani.
yes! Qid mengaku die banyak tolong qid selama qid kat sini..susah senang qid..die yg tolong..
Tapii qid tak thu kenapa sejak akhir2 nii semua nye mcm berubah..
bukan berubah 100%...
kenkdng qid rase mcm antre qid ngan die x macm dulu..
Yes i know! Die bukan WANI yang dulu..and qid thu die bukan sowg yg sedang org lain nak pijak2 lagiii..
Qid thu semua tuuu..malah qid respekkk kat die sebab mampu untuk pertahan kan segala2nya sekarangg..
bukan hanya duduk diam and biarkan org memperlekehkann dia.
kenkdng uhh qid ngan die mcm dlm situasi yg tegang jeee..yes!! Aku perasan tuhh wani..aku perasan sgtt..
Malah selalu....
Tapi aku x thu nak ckp ape..kenkdng aku rase sgt bengang..kenkdng aku rase mcm "ape niii..benda yg same"
kau faham?? and kenkdng mcm.#$^&&%^*%$# ....
huhhh! Qid masih mcm dulu esya..Marah2...pembenggis! Huhh! Kenkdng qid sendriii stress ngan sikap sendirii..
Sbb SELALU perangaii qid lahh yang buatkannn hubungan kami renggang!
qid sampai terfikir "okeyy aku layakk kwn ngan kau" and die! Patot dpt kwn yg lebih baik dri qid..
qid PATUT dapatt...bukan qid yg patut ikot die dulu ke siniii...mybe eka ke,cyra ke,fadz ke syikin ke...mybe mereka..bukan akuuu!!
Sebab dri sekolahh aku membwa masalh pada kauu! betul takkk?
Aku minta maaf!
Aku thu kau bengang ngan akuuu..Aku thuuu kau makin x selesa kawan ngan aku..and aku thu sebenarnye klo aku xde ngan kauu,life kau akan lebih bagus!! Aku thu tuhh beb!
Seriusly aku minta maaf!

Second story about Marissa!
My frendz too..
Hmm semalam qid col die ckp "untung lahh akak dtg umahh..untung lahhh dpt jumpe akakkkk...untung lahhh" qid mcm ckp laju2 lahhh...die nak ckp jee qid potong die nk ckp jee qid potong..
sebenarnyee qid MAIN-MAIN SAHAJA! skali die ckp "mane aku thu..yg kau col aku nak marah2 pahalll..die yg nak dtg..kau yg tak menyempat2 nak balikk ipoh pahal...dh tuhhh nak salahh2 kannn aku mcm niii..salahh aku lahh kannn..." qid sentap kotttt..dh dua kalii die ckp cm uhhh..die ingt qid kat ipoh nii buat apee...! Dia ingt qid kat ipoh niiii picnik keee?? qid ckp gelak2 kott time uhhh..
skaliii die tengking mcm tuhh skaliiii..Qid mcmm..terdiammmm..ape niii! aku main2 kottt..mcm x pernh aku main2 mcm uhh ngan diee..tertibe nak memarahhh..dh tuhh ckp aku memarahh die..Weii derrr wa x marah punnn kotttt..wa tak marahhh..buat ape aku nak marahhh?? Aku thuu aku dh kena start class..aku thu aku mmg ptot balikkk ipohhh..so x de point derrr aku nak marahhh!Tak ade pointttt!!! btw! dh dua kali kekate kau buat aku sentappp..aku simpann je niii..aku x semboqqq kat ang lagii..tapi ang tunggu kalau msukkk kali ketige nanti k!!! Ang tunggu!

Tak thu nak ckp ape..
Sume kawan akuu..sume aku syg!
Aku try untuk buat sebaik mungkin blerr dgn kowg! Maaf la klo aku x
mampu nak buat kowg happy bler ngan akuuu..k!

Comments

Popular posts from this blog

Kadang
Nyata
Mata aku kabur
Walhal
Hanya pesanan mu ku akur
Namun terjebak kehendak
sementara.
Macam pengecara tapi acara tak kena gaya
Mungkin tidak mengenali,aku berkelahi
Mungkin sering diadili, takut mendampingi

Tamat

Assalammualaikum.
Aku masuk lagi.
Mungkin ini yang terakhir.
Pada ada yang bertanya sebelum ini,
betul ke BudakPEMALAS akan stop?
Jawapannya ye.
Akan aku terangkan satu satu.
Untuk seketika, atau selamanya aku sendiri tak pasti
Beberapa kekangan menyebabkan BudakPEMALAS harus stop menulis.
Menulis semua benda.
Padam semua nama.
Stop semua nama.

Pada nukilan yang telah dihasilkan.
Simpan buat kenangan.
Dan aku juga akan pandang semua sebagai satu kenangan.
Kenangan yang sangat indah buat aku.
Indah kerana segala rasa ada disitu.
Semua cerita ada disitu.
Pada lagu yang telah dikeluarkan,
juga akan terus dimainkan.
Oleh sesiapa sahaja, teruskan.
Tidak akan aku minta untuk mereka stop kan semuanya.
Tidak akan aku minta untuk menarik semuanya kembali.
Macam aku cakap tadi,
semua tu kenangan indah aku.
Mendengar bait kata sendiri di nyanyikan membuatkan aku bahagia.
Sebab ada cerita untuk semua benda.
Pada individu yang terlibat,
terima kasih untuk semua benda dan usaha membawak naik nama t…

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…