<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 16 August 2013
Memang aku tak sebaik org lain memang aku x sehebat org lain.
Qid ade dua story!
yes! Qid sendri tak perfek kann untuk cerita pasal ni semua.
Tapi seriusly qid nak luahkan semuanya..
bukan marah.bukan kecewa..ianya hanya satu luahan hati yang qid sendiri tak thu nak luah pada siapa!
Mungkin qid akan mensi name2 org yg akan qid ceritakann tuuu..
rasa nya tk perlu nak berselindung lagii...
aku meluahkan..aku bukan menghina atau ingin membuka aib sesape..atau punnn mereka2 cerita.
ini antara aku ngan blog aku!
Aku harap x da sape yg akan pertikaikan segalanya!

first! Is pasal wani.
yes! Qid mengaku die banyak tolong qid selama qid kat sini..susah senang qid..die yg tolong..
Tapii qid tak thu kenapa sejak akhir2 nii semua nye mcm berubah..
bukan berubah 100%...
kenkdng qid rase mcm antre qid ngan die x macm dulu..
Yes i know! Die bukan WANI yang dulu..and qid thu die bukan sowg yg sedang org lain nak pijak2 lagiii..
Qid thu semua tuuu..malah qid respekkk kat die sebab mampu untuk pertahan kan segala2nya sekarangg..
bukan hanya duduk diam and biarkan org memperlekehkann dia.
kenkdng uhh qid ngan die mcm dlm situasi yg tegang jeee..yes!! Aku perasan tuhh wani..aku perasan sgtt..
Malah selalu....
Tapi aku x thu nak ckp ape..kenkdng aku rase sgt bengang..kenkdng aku rase mcm "ape niii..benda yg same"
kau faham?? and kenkdng mcm.#$^&&%^*%$# ....
huhhh! Qid masih mcm dulu esya..Marah2...pembenggis! Huhh! Kenkdng qid sendriii stress ngan sikap sendirii..
Sbb SELALU perangaii qid lahh yang buatkannn hubungan kami renggang!
qid sampai terfikir "okeyy aku layakk kwn ngan kau" and die! Patot dpt kwn yg lebih baik dri qid..
qid PATUT dapatt...bukan qid yg patut ikot die dulu ke siniii...mybe eka ke,cyra ke,fadz ke syikin ke...mybe mereka..bukan akuuu!!
Sebab dri sekolahh aku membwa masalh pada kauu! betul takkk?
Aku minta maaf!
Aku thu kau bengang ngan akuuu..Aku thuuu kau makin x selesa kawan ngan aku..and aku thu sebenarnye klo aku xde ngan kauu,life kau akan lebih bagus!! Aku thu tuhh beb!
Seriusly aku minta maaf!

Second story about Marissa!
My frendz too..
Hmm semalam qid col die ckp "untung lahh akak dtg umahh..untung lahhh dpt jumpe akakkkk...untung lahhh" qid mcm ckp laju2 lahhh...die nak ckp jee qid potong die nk ckp jee qid potong..
sebenarnyee qid MAIN-MAIN SAHAJA! skali die ckp "mane aku thu..yg kau col aku nak marah2 pahalll..die yg nak dtg..kau yg tak menyempat2 nak balikk ipoh pahal...dh tuhhh nak salahh2 kannn aku mcm niii..salahh aku lahh kannn..." qid sentap kotttt..dh dua kalii die ckp cm uhhh..die ingt qid kat ipoh nii buat apee...! Dia ingt qid kat ipoh niiii picnik keee?? qid ckp gelak2 kott time uhhh..
skaliii die tengking mcm tuhh skaliiii..Qid mcmm..terdiammmm..ape niii! aku main2 kottt..mcm x pernh aku main2 mcm uhh ngan diee..tertibe nak memarahhh..dh tuhh ckp aku memarahh die..Weii derrr wa x marah punnn kotttt..wa tak marahhh..buat ape aku nak marahhh?? Aku thuu aku dh kena start class..aku thu aku mmg ptot balikkk ipohhh..so x de point derrr aku nak marahhh!Tak ade pointttt!!! btw! dh dua kali kekate kau buat aku sentappp..aku simpann je niii..aku x semboqqq kat ang lagii..tapi ang tunggu kalau msukkk kali ketige nanti k!!! Ang tunggu!

Tak thu nak ckp ape..
Sume kawan akuu..sume aku syg!
Aku try untuk buat sebaik mungkin blerr dgn kowg! Maaf la klo aku x
mampu nak buat kowg happy bler ngan akuuu..k!


Official Template By BudakPEMALAS