<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 14 April 2017
Assalammualaikum
Abang.
hmm
dua tige hari ni aku membusykan diri aku ni jee
aku malas nak fikir sebenarnya
even ajamm ada jee msg aku mcm2 suh gi hsptl,
suh aku comfem kan cept untuk treatment lps ni
suh aku balik kl bincng dgn dia pasal ni sume.
tapii aku buat tak thu jeee
Along pon ade tny dua tige kali pasal ni
dan stiap kali dia tny aku buat2 bz.
aku tukr topic.
aku buat2 tk thu.
malas nak fikir skang ni.

Tapi.
Tadi.
aku tgk ade stu post ni.
die cakap psl effect treatment tu.
then aku trus terfikir psl diri sndrii.
hmm aku tknk sampai mcm tu.
byk2 treatment. treatment ni aku paling tkut,
dri dlu, sampai skang
dan skang aku fikir, ptt ke aku buat?
boleh ke aku buat?
mampu ke aku?
siapa nak jaga aku??
yang aku bace tu, org tu sejak buat tu dia terlantar jee.
aku nti mcm mne?

aku tk buat la abang.
aku takut.
aku takut jd mcm dlu.
sebulan lebih koma.
aku tknak abang.
hmm aku takut
jujur takut.


Official Template By BudakPEMALAS