<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 8 April 2017
Aku bru nak sihat kot bro
jangan tanya aku soalan ni
ye ye lah aku tak bagi tahu kau
sebab aku malas nak serabutkan kepala aku
tapi kau tanya gak
tapi kau tahu gak
kau thu dari mane?
bagi aku relax dlu blh kot
kan ?
aku thu benda ni merebak  cepat
aku tahu benda ni aku nampak je sihat
tapi.
aku minta bg aku relax kejap je
jangan serabutkan kepala aku dengan soalan soalan tu
jangan tanya aku lepas ni treatment apa aku nak wat
tolong eh
aku minta sangat
kejap je
aku tahu kau risau kesihatan aku kat sini.
lagi lagi skang ni aku sowang.
nad balik kg,
syid balik kg
takde sape kat sini.
roy ade.
tapi aku rasa kau thu kot mcm mane kekok aku nan roy skang,
kan?

nanti apa2 aku inform kau bro
thanks


Official Template By BudakPEMALAS