<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 23 January 2017
Assalammualaikum,

Aku bukan nak melarikan diri atau buat semua org risau
Tapi aku cuma tengah pnat,
Penat nak berlagak aku okey dpn semua orang
Beri aku masa sikit bro, aku sendiri akan contact kau.
Jangan push aku mcm ni.
Aku tak larat.
Aku nak rest, aku buat apaa je yg aku suke skang ni.
Kejap jee.
Lepas tu aku okey balik mcm biasa.
Aku contact kau blik nanti.
Kau takperlu risau pasal aku,
Insya Allah aku mampu jaga diri aku sendiri.
Dan aku cuba tak susah kan sesiapa.
Bukan aku nak tolak mentah2 apa yg org care pasal aku mcm along cakap.
Tapii. Aku nakk cari diri aku balik bro,
Hilang jauh dah diri aku yg sebenar.
Aku jatuh terduduk hari tu.
Dan sampai skang aku tk jumpa diri aku baik.
Bagi aku masa cari diri aku kejap bro.
Kejap jee.
Aku akan contact kau balik, infom kat kau semua benda
aku akan buat.
Tapi nanti, skang aku tak rasa nak contact sesiapa.
Even aku sakit pun aku x mntak along pergi hantar aku hospital
Aku cuba tahan.
Aku masih dengar cakap korang yg tkpayah keluar mana.
Aku duduk rumah je bro, aku tk kemana.
Aku sakit pun, ubat aku ada lagi.
Tolong eh bro, bg aku masa jap cri diri aku balik.
Sebab aku tknak terus terduduk mcm ni.
Aku diri aku yg dulu.
Harap kau faham Ajam.
Aku sayang kau.

Salam


Official Template By BudakPEMALAS