<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 9 January 2017
Assalammuaaikum,

Bonda,
Tadi adik nampak bonda dari jauh,
happy sangat.
Masa tu ajam ajak keluar, tapi dia tak cakap nak gi mane.
Masa dh jalan2 tu.
Ajam benti kat Bangsa.
Adik tanya kenapa;
lepas tu Ajam cakap nak cari orang.
Adik tanya siapa?
Adik pelik laa, Ajam ni dh jdi spy plak ke??
Hahaha tunggu punye tunggu,
orang yg adik nak sangat jumpa lalu depan mata.
Seronok tak terkata masa tuu.
Mula2 adik ingt ajam x perasan.
Adik bgtau laa ajam,
Adik nak keluar kereta.
Tapi ajam x kasi.
Bila adik berkeras, tapi ajam x kasi jugak.
Ajam kata, kite tengok dari jauh jee.
Allah.
Menangis adik masa tu bonda,
Adik nak peluk,
Adik nak cium,
Adik nak salam tangan bonda.
Tapi tak dapat.
Adik tak boleh pergi dekat bonda..

Apa2 pun adik happy tgk bonda okey,
tengok bonda sihat.
Thanks pada walid yang sentiasa jaga Bonda.
Adik sayang bonda tau.
Adik takkan lupa bonda.

Setahun dah bonda
dah nak setahun kite tak jumpa.
Kejap je kan?
Adik rinduuu sangat kat bonda.
Nak peluk, nak cium.
Macam orang lain boleh buat kat mak diorang
adikk nak semua tu.

Satu yang adik nak sangat, bonda jaga adik masa adik x sihat.
Macam dulu.
Bonda masak untuk adik,
Bonda lap2 badan adik bila demam.
Bonda suap adik makan bila sakit
Bonda sapu ubat kat dada adikk.
Bonda usap kepala adik.
Bondaa cium adikk.
Allahuakbar.
Rindu nya semua tu bonda.

Guys, siapa pun korang yang baca ni.
Sayang mak ayah korang.
Jangan abaikan mak ayah korang.
Derita itu paling sakit bila kau hilang dua insan tu dalam hidup korang.
Hilang kasih sayang diorang
okey?

Salam


Official Template By BudakPEMALAS