<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 24 February 2016
Assalammualaikum

Sampai sampai je bilik tadi terus siap siap mandi
Then pi makan nan Along and renyuk
Balik tu terussss aku lena
Penat sesangat sangat penat.
Malam sebelum tu aku dah penatt sangat menangiss
Menangis semahunya tika tu
Lepas along suruh solat malam tu aku terus terlena.
Bangun pagi tu terus siap siap gi studio pukul 10 tu.
dekat studio dri 10 pagi smp 4 pagi esok tu.
Penat sangat weh,
aku berkeras nakk sangat siap benda ni sebelum hantar semuanya dekat remy.
Duduk studio, makan minum semua hari tu
Dengan ubat ubat semua aku bawak gi studio
Seharian aku kat sana.
Baru half yang setel.
penat sangatttt..
Aku nekad, sebab aku nak projek ni berjaya kali ni

Thankz kim, pklang yang always support aku apa yg aku buat
Even ajam sendiri suruh aku tangguhkan
tapi klo aku tangguhkan makan masa pulak untuk teruskan balik
Thankz juga pada yang whatsapp tny pasal lappy yang hilang tu
Aku redho dah, aku tgh cuba untuk buat backup yang lain lain tu
Insya Allah semua akan selesai

Kenapa aku menulis saat semua sedang lena?
Entah lah. Mcm aku cakap tadi, balik dari kuar makan nan along
Aku terus lena.
Lena sehingga jam 3 pagi tadi, aku dgr semua semula
Dan aku terdetik untuk menulis
Insya Allah sham, semua akan selesai
Aku nak benda ni berjaya sebab keluarga kita.
Aku nakk semua tahu derita kita menjadi diri kita sendiri
Aku tak salahkan mereka
Tapi menyalahkan cara mereka
aku x pernah membenci mereka
Malah tika ini aku berasa sangat rindu dengan mereka
Aku nak mereka sedar apa yang kita rasa selama ini
Doakan semua selesai awal sham.

Oh ya sham,
Aku x story lagi apa yang doktor cakap dekat aku kan?
Tapi aku rasa kau dah tahu,
dan korang yng membaca ni juga akan tahu
Aku tk bagitahu siapa siapa lagi sham.
Termasuk Remy atau Along.
tak terbukak mulut aku untuk bercerita.
Remy tengah bz dengan event dekat sana.
Along pulak bz dengan kerja sekarang.
so aku x story pape pun
Lagi satu sham, aku tgk along ni skang asyik x sihat je..
Entah lah. Kenkdang aku nak tegur,
Tapi mcm x perlu je aku cakap.
Aku ingat oneday aku nak pi bawak dia buat full checkup
hari tu die kena sakit belakang tu.. sakit pinggang...
Lepas tu senyap da sekarang...
Tapi kenkdang tgk dia cm x sihatt je.
Hope takde pape lah.
Cukup laa adik kau ni je tak sihat along.
Aku x nak lah abang aku sowg ni pulak tak sihat.

Pasal bibir nan tangan aku jadi biru tu
kemarin malam yang lappy hilang tu aku kena lagi sekali
Aku msg mursyid tny dia dulu ada kena mcm tu tk.
And die buat apa klo kena
Sekali dia kata dia x pernah kena mcm tu
kau tahu abang, klo aku kena mcm tu aku takut sangat
Takut sampai menggigil satu badan...
hope semua akan okey.
harap jantung aku x makin kronik
Aku harap sangat...
Doakan aku k abang

K la abang.
Salam


Official Template By BudakPEMALAS