<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 21 February 2016
Assalammualaikum

Baru dua hari kat sini aku dah rasa bosan sebosan bosannya
Nak tgk tv xde cerita best
Nak tido tk boleh.
Nak main phone betri dedua tengah nazak.
Bosannya aku.
Ikotkan malam ni aku gi pangkor dengan nad semua.
Tp terpaksa cancel sebab aku masuk wad.
Aku nK sgt join kowg
And sory sebab aku terpaksa tipu kowg.
Aku ckp kat diorang aku ade hal nan family.
Hakikatnya aku kt kpj bengong ni
Mmmmm
Penat berangan

Beli laptop nak hilangkan bosan
Tapi dah beli aku kat hospital
Laptop kat bilik

Kenapa eh bila masuk wad je mesti syahdu
Padahal dah selalu aku masuk hospital
And sekarang ni tengah baring baring tetibe air mata menitik
aku nak makan sup ayam yang bonda buat
Makanan kat sini tak best
tengahari tadi diorang bagi aku bubur.
Memang aku x makan laa..
Semalam pun sama.
Sudah nya tengah malam aku lapar
Aduhhhh

Bonda
Adik rindu.


Official Template By BudakPEMALAS