<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 7 February 2016
Assalammualaikum

Lama aku tak kena gastrik teruk mcm ni
Sakit yang teramat sangat
Abang
Aku baru teringat yang aku last makan
Malam yang aku keluar nan ajrul and renyuk tu
Hari selasa
Aku makan beger
Lepas tu ssmpai harini aku tak makan apa dah
Hilang selera makan ni buatkan aku makin lemah abang
Even ada dekat lumut ni pun aku tak makan apa
Dulu kalau kesini, aku suka makan tomyam
Makan satay
Tapi kali ni tak abang
Malam tadi badan aku start sakit
Sakit sangat sampai aku nak duduk pun tak boleh
Mungkin sebab aku terlalu penat
Aku baring saja satu malam
Dan pagi ni aku kena gastrik teruk pulakk
leps subuh tadi aku dah rasa tak sedap je perut ni
Sakit abang
Bila dh kul 7 lebih aku dah start muntah2
Aku nak kuar pergi beli susu.
Tapi aku sendiri tak larat nak drive
nak tidur pun mata taknak lelap sebab terlalu sakit
sekarang ni baru lega sikit.
Tapi sakit tu masih ada.
Tiga hari di lumut ni buat aku rasa mcm mcm abang
Sendiri menanggung segala kesakitan
Aku makin tak kuat abang
Even menaip ni pun aku masih terbaring.
Sakit abang
Aku kena kuat kan abang?
Aku tahu aku boleh kuat
Dulu aku boleh berlawan dengan sakit
Tapi kenapa sekarang tak kann???
Doakan aku selalu abang
Aku hanya mengharapkan abang abang aku yang mendoakan aku
Aku tahu walid dengan bonda selalu doakan aku walau aku tk minta dan walau dia tak pernah beritahu
Abang
Ak terlalu merindui bonda dan walid
Rindu untuk mereka menjaga aku seperti suatu masa dahulu
Walid.
bonda.
Walau apa pun jadi. Adik tetap menyayangi kalian
Doakan adik selalu.
Adik mohon

Salam


Official Template By BudakPEMALAS