<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 30 November 2015
Assalammualaikum.
Alhamdulillah aku selamat konvo semalam.
Aku lupa kan semua benda, aku gelak saja sepanjang hari.
no tacing tacing, no stress stress...
hahaha
bgus kan adik kau ni abang?
awalnya malam tu memang menitik air mata aku ingat semua benda.
pikir yang aku bakal sendiri esoknya tu...
malam tu aku try msg number kau abang. tapi tak ber'reply
aku call number kau tapi takde orang jawab.
aku nangiss kot abang malam tu.
last2 aku call mursyid ajak pusing2 ipoh..
nasib mursyid tu macam along, macam syahir jenis melayan jeee gila aku..
aku merengek ngan die pun die ikottt jeee...
jap lagi aku story siapa mursyid k.

aku ambik jubah hari jumaat.
aku pergi dengan syahir. pukul 10 pagi die ambik aku kat ipoh,
pukul 1 kami sampai putrajaya..
jem teruk masa tu...
syahir plak x thu jalan, so die bawak xde la laju mane sbb die takut terlepas simpang.
lepas ambik jubah and raptai aku balik ipoh balik.
ikotkan tak mau balik..
tapi aku balik gak.. sebb syahir nak gi shah alam, tapi tak tahu jalan.
aku tunjuk jalan, klo nk minta tlg die untuk anta aku kat kajang macam pusing balik je.
kesian lak aku kat dia dah laa drive dri penang..penat kottt...
lepas tu aku pun decide ikot dia balik..
nasib family die kasi tumpang keta die untuk balik ke putrajaya mase hari ahad tu....
so dedua hari tu aku naik nan syahir..
cuma masa balik dri putrajaya masa lepas konvo tu je aku blik nan bus.
sebb family syahir nak singgah umah sedara...
Pagi ahad tu gerak dri ipoh pukul 3.30 klo x silap..
smp smp kajang pukul 6..
siap2 kat kajang terus gerak picc...
thankz to family syahir yang bagi aku tumpang..terima kasih sangat sangat..
sepanjang majlis tu aku nan una saja...
aku gelak jee..
malas nk lepak nan orang lain.
nanti mood gua lari...
heee...

Btw abang.
terima kasih paksa aku belajar slama kau hidup ni..
tapi sayang aku konvo kau x dapat tengok.
Bonda, walid.. terima kasih atas segala galanya.
jasa bonda nan walid memang takda siapa boleh balas.
walau kita kadang kala tak sehaluan,
bonda nan walid tetap ibubapa adik.
adik mengaku tu.
tanpa doa kalian.
adik takkan dapat semua ni..
terima kasih bonda, walid...

Masa majlis tu aku dapat anugerah khas ketua pegawai eksekutif.
masa pakai selendang pelajar cemerlang tu, aku terdetik.
aku patut pkai benda ni dekat abang, bonda nan walid...
sebab mereka yang inginkan aku dapat dekan setiap sem...
mereka yang push aku setiap sem..
selendang tu tak patut dipakai oleh aku.tapi mereka...
apa apa pun selesai dah semua..
next story pasal Degree Multimedia Computing pulak.
tamat sudah diploma..
selesai sudah segalanya...
terima kasih pada siapa je yang pernah membantu aku...

okey now nak story siapa mursyid.
mursyid ni member class aku time degree ni...
dia ni pun gila gila..
jenis melayan jee gila aku..
jenis ikot je merapu aku klo aku merepekkk...
dia dulu diploma business it dekat kptm kl..
dengan dia senang masuk.senang nak sembang..
stakat ni dia antara member rapat aku kat class slain isa, nad, anis, wawan and zaki.
dia gak yang tlg ambik aku time aku terkandas kat amanjaya semalam..heee
thank you mursyid iskandar.

okey guys ni aku share gmbr mase konvo.
dengan mereka2 yang aku rapat.







Official Template By BudakPEMALAS