<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 22 October 2015
Assalammualaikum

Abang.
sekarang pukul 1.30 pagi.
aku kat kfc sekarang.
dari petang tadi sebenarnya.
nak kata aku buat kerja, aku search je banyak nii..
taip semuanya tak lagi.
aku tak tahu kenapa aku pilih duduk kat sini hari ni.
mungkin aku rindu nerdy.
rindu sangat.
ikotkann abang ellyas nak ambik aku malam ni.
ambik kat bilik.
tapi petang lagi aku dah cabut lari ke sini
bukan aku sengaja buat die mencari.
tapi aku cuma tak mahu mengikut die pulang.
kalau aku balik rumah umi malam ni.
mesti umi akan marah aku teruk.
lagi lagi sebab hari tu.
aku malas nak dgr la abng.
ni aku demam lagii ni.. lagi laa umi tu banyak bebel.
sebab tu aku duduk sini kot.
walaupun sensowg.
kau tahu je la kan abang.
adik kau ni mane nak lepak sowg sangat klo tmpt ramai org.
tapi malam ni aku buat.
cuma aku tak makan je lagi..
tadi ade kawan aku dtg, tapi aku x beli pape pun.
just beli air.
abang.
kau tahu tak apa aku rasa?
kau tahu kan abang?
aku malas nak mention...
tapi jujur abang, aku takut.
sangat.
doakan aku k abang.

Salam



Official Template By BudakPEMALAS