Skip to main content

Muaz | Shisha

Assalammualaikum

Abang kau nak tahu tak satu benda
Kemarin aku gi shisha.. ape tah name kedai tu.
aku tak tahu.
tempt tu aku pernah gi dlu mase sem 6 nan tuan rizal.
mase tu gi makan, bukan shisha.
dah tu semalam ade la kengkawan ajrul nan renyuk semua tu kann..
ade sowang mamat ni rupa die sebijik macam Muaz..
tapi lau tak silap nama die tu Haziq.
badan dia chubby, mata die sepet, mulut caboii die tuu.
sebijikk kottt...
Lepas tu aku dgr dowg sembang dia tu mcm video editor..
aku pun mcm.. mmmm sama laa pulak mcm Muaz..
hahaha
aku teringat Muaz kot abang time tu..
Rindu waktu aktif dengan astro, waktu aktif dengan semua event2 astro..
aku rindu gila kot abang.. lama dah aku tinggal kan semua tu..

Silap besar aku gi try shisha hri tu abang..
yelaa lama kot aku try benti..
sekali dah sedut skali, terus tak boleh stop.
tiap malam nak pi.
tiap malam nak berasap..
acanerr??
nyesal wehhh..
klo x takde de aku menshisha kan diri kat ipoh ni..
klo tak balik kl je baru aku shisha..
tapi shisha sini takde lagi yang aku rasa sesedap rasta wehh..
sumpahhhhh aku rindu semuaaa flavour kt Rasta TTDI tuuu...
Takpe, nanti dah sihat insya Allah aku sampai sana semula.
jumpa semua semula..
oneday guys!
tunggu k. :)

Tu je la aku nak sembang nan kau abang.

Salam

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…