<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 31 October 2015
Assalammualaikum

Abang kau nak tahu tak satu benda
Kemarin aku gi shisha.. ape tah name kedai tu.
aku tak tahu.
tempt tu aku pernah gi dlu mase sem 6 nan tuan rizal.
mase tu gi makan, bukan shisha.
dah tu semalam ade la kengkawan ajrul nan renyuk semua tu kann..
ade sowang mamat ni rupa die sebijik macam Muaz..
tapi lau tak silap nama die tu Haziq.
badan dia chubby, mata die sepet, mulut caboii die tuu.
sebijikk kottt...
Lepas tu aku dgr dowg sembang dia tu mcm video editor..
aku pun mcm.. mmmm sama laa pulak mcm Muaz..
hahaha
aku teringat Muaz kot abang time tu..
Rindu waktu aktif dengan astro, waktu aktif dengan semua event2 astro..
aku rindu gila kot abang.. lama dah aku tinggal kan semua tu..

Silap besar aku gi try shisha hri tu abang..
yelaa lama kot aku try benti..
sekali dah sedut skali, terus tak boleh stop.
tiap malam nak pi.
tiap malam nak berasap..
acanerr??
nyesal wehhh..
klo x takde de aku menshisha kan diri kat ipoh ni..
klo tak balik kl je baru aku shisha..
tapi shisha sini takde lagi yang aku rasa sesedap rasta wehh..
sumpahhhhh aku rindu semuaaa flavour kt Rasta TTDI tuuu...
Takpe, nanti dah sihat insya Allah aku sampai sana semula.
jumpa semua semula..
oneday guys!
tunggu k. :)

Tu je la aku nak sembang nan kau abang.

Salam


Official Template By BudakPEMALAS