<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 21 October 2015
Assalammualaikum,
Abang.
Aku demam. Dah dekat dua minggu.
Bila dah elokk.. sehari dua lepas tu demam balik..
Kena berbalik balik
Kau tau je la kann abang aku demam macam mana
Elehhh die lain macam
Selalu kalau demam aku akan call bonda.
Then nangis kat bonda.
Tapi kali aku demam aku tak dapat  call bonda pun…
Aku nak sangat call bonda..
Tapi aku tak boleh..
Abang…
Kau tahu jela adik kau ni mcm mana.
Kalau demam x sah kalau x nangis.
Nampak mengada ngada kan??
Tapi tu la adik kau ni.
Sampai ke besar bila demam mcm ni.
Sekarang aku nak sangat balik rumah..
Duduk rumah. Aku nak bonda abang.
Aku nak bonda jaga aku sekarang..
Aku rindu bonda.
Rindu sangat abang.
Rindu masakan bonda
Rindu tido atas riba bonda
Rindu bonda usap kepala aku
Rindu saat bonda jaga aku masa demam…
Kau tahu tak abang
Saat aku menulis posting ni pun
Air mata aku  deras mengalir.
Badan aku panas.
Batuk selsema semua pakej sekali
Aku penat abang.

Dua tige hari lagi nak operate betulkan salur darah tu,
Aku tak buat kat hospital kerajaan.
Aku buat dekat kpj.
Aku bincang dengan Ajrul.
Aku tak tahu nak discuss ngan siapa.
So aku Tanya je la dia.
Dia kata ikot aku la. Mane yang aku rasa okey.
Dia marah aku lari wad hari tu.
Memang salah aku, aku degil
Effect die? Demam tak elok elok ni haaa..
Apalah nasib korang dapat adik degil kepala batu mcm aku ni kan.
Aku degil, tapi aku sayang korang semua tau.
Aku sayang semuaaaa abang abang aku.
Along please jangan tinggal aku mcm yang lain pernah tinggalkan aku.
Aku dah anggap kau macam abang aku sendiri,
Macam abang sham, abang naim, abang shuk..
Aku percaya kau sama mcm aku pernah percaya pada abang abang aku tu.
Dan tolong jangan Tanya aku lagi apa akan jadi ngn aku kalau apa apa jadi kat kau!
Jaga diri kau. Aku mohon.


Salam


Official Template By BudakPEMALAS