<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 12 October 2015

Assalammualaikum.
Satu lagi benda tak diduga
Semalam sekali lagi hidung aku berdarah..
pakej skali dengan batuk berdarah.
ingat boleh tahan.
last2 pukul 2 pagi tu ke hospital jugak aku.
macam hari tula.
dowg cucuk ubat untuk bagi beku an darah.
biar tak menalir lagi darah.
then diorang masuk menda tah dalam hidung bagi darah tu stop.
sakit memang sakit weh.
aku sedarrr die masukkan benda tu...
die jolok jolok kat hidung aku..
airmata sampai tak terkeluar dah.
dah tak terkata mcm mana rasa sakit tuu...
lepas tu dowg suruh rest.
pukul 7 mcm tu ade doktor suruh masuk wad.
sebab nak masuk cmre dlm badan nak tgk takot2 usus aku problm
sebab ni kan dh kali ke 3 aku kena mcm ni.
tapi hari ni aku ade present.
aku cakap elok2..
aku minta esok or rabu buat benda tuu..sebab klo x silap aku buat benda tu makan sehari juga
kena rest kat hospital.
memula doktor tu tak kasi, sebab tkot kena lagi malam ni.
tapi aku cakap elok elok sume then die kasi.
but die akan infom esok or lusa.
time tu xde kata tak boleh dah.
mmmmm so tunggu je la die cakap apa.

Actually aku baru lepas kena marah ngan along,
Taktau laa die ke aku yang period.
Dia ckp aku yg period, tapi aku rasa die yg period.
haha entah.
tapi mungkin memang salah aku, sebab degil
mane die tak risau.
klo aku jdi die pun aku risau.
tapi aku paling tak suka bila die cakap
"klo aku tade dulu mcm mane?"
"time tu baru nak dengar, nak buat apa aku cakap?"
aku tak suke
serius aku tak suka.
bukan aku tak nak dengar along oi.
aku dengar apa kau cakap, and aku akan try untuk buat apa yang kau cakap.
sabar laa..
aku tahu kau risau.
tapi aku okey laa..
kau selalu ckp "kau tu sakit"
"berlagak mcm orang sihat"
yes along!
memang aku berlagak mcm org sihat.
sebab aku kena buat mcm tu, klo aku cakap pada diri
"aku sakit"
sampai bila??
aku tak nak down la along.
memang kadang kadang kau nampak aku down.
tapi tu saat aku betul betul terjatuh.
aku harap kau faham along.
aku tahu aku sakit
aku ingat aku sakit
aku tak pernah lupa semua tu.
and aku berterima kasih kat kau sebab selalu ingt kan aku benda tu semua.

salam


Official Template By BudakPEMALAS