<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 4 September 2015


Assalammualaikum.
Hari ni seharian aku memishanggg kan diri sendri.
dari pagi sampai pukul 4 pagi nii..
Kenapa?
Entah lah.
Balik bilik dan hati terdetik untuk menulis
meluah rasa rindu buat 7 org kenalan aku.
rakan susah senang tika mengharungi hidup sebagai pelajar diploma.
Izzy, Nik,Una,Wani,Amir, Along, Shahir
aku rindu kalian.
tiap masa aku kat ipoh tak pernah lupa kowg wehh..
mungkin ayat aku agak poyo,
dan kalau izzy membaca die orang yang paling kuat gelakkan aku 
tika ini.
Lantak pi...
Jujur aku kata kan.
aku rindu kalian.

Korang tahu tak,
aku kat class x bercakap dengan siapa2.
bila gab je aku tros blar duduk sensowg kat lobby,
tak pun aku lepak ngan Adlan.
Nak dgr suara aku kat class?
boleh kira berapa kali je wehh...
Seriuss aku x leh terima lagi situasi ni.
Bila balik dari class,
klo budak itp semua bz dengan assignment mulaaa
lah aku bertambah pishangg..
nasib ade Along kat sini.
hampir tiap hari aku ganggu die, ajak lepakk,
ajak makann..ajak minum...
kalau xde die??
mati kebosanan aku wehhhh...!!!!
Bebudak itp semua bz skang.
lepas pukul 12 baru dorang melepakk..
mane aku x pishang wehh..
class aku tiap hari pagii...
dan stiap kali kelas jugakk laa mata aku mata panda.
hadoiii..

tadi sama gak!
budak itp semua bz. kol 1 baru jumpe diorang.
sementara tunggu kol 1 tu aku ajak along lepak makan.
tapi sini.
so cancel!
then aku pon dengan mimishangggg pun gi dataran sendiri duduk tengah2 dataran tu.
automatikkkkk aku ingat kowg semua weh.
sumpah aku rindu kowang.
whyyy laaa dibayangi kowg ni wehh???
ni malaz aku nak rapat ngan org niii..
bila dh xde depan mata mula laa aku dok ingattt jee 24jam.
aihhhhh...

hope aku dpt jumpe lagi kowg2 semua.
aku harap sangat!
Jaga diri kawan kawan dunia akhirat ku.
aku rindu sangat!

Salam



Official Template By BudakPEMALAS