<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 27 May 2015
Assalammualaikum.
Aku menulis lagi.
kali ni di lokasi yang berbeza.
hari ni hari pertama aku terjaga dri tido bukan di ipoh..
Semalam pagi ayah dtg ambik aku di ipoh.
terus ke chemor ambik kereta. lepas tu terus pi tg Malim.
Plan asal kami pergi bercuti.
tapi disebab kan beberapa hal semua cancel.
sepanjang perjalanan ke ipoh di fikiran ni hanya terbayangkan semua
memori sem ini.
yang pasti kowg thu siapa kan?
sudah tentu tentang mereka.
Aku msg ajrul untuk infom aku nak balik.
Aku msg shahir untuk infom aku nak balik....
aku tak msg nik atau wani sebab kedua dua nya telah awal pulang
ke tempat asal masing2...
waktu aku gerak ke chemor sama masa shahir gerak ke penang.
alhamdulillah kedua duanya selamat smpai kat tempat masing2...
sampai2 semalam aku tak terus ke seremban.
malah aku singgah di ampang untuk jmpe mr.badut gua...
and pagi tadi aku baru ke seremban...
sampai sampai terus flat..
benda aku dh jangka..
hahahaha
malam ni hari pertama aku di seremban dan hari pertama aku checkin kat hsptl.
mcm una ckp "check in untuk bulan madu"
hahahaha
time rest for me.
ini masa aku rest...
jangan tny kenapa aku hilang beberapa hari nti.
benda aku sendri dah jangka...
aku dh ckp kat una..
aku balik nti aku warded punya...
dh order katil awal2..
hahaahah see! betulkan aku ckp?
pape pun aku akan okey!
don wory guys.
korg tahu kan hsptl rumah kedua aku selama aku hidup ni..
doakan aku k.
aku akan dtg juga tmpt kowg plan untuk berjimba. :D

Okey now nak story satu benda.
malam tdi dlm kol 1 ajrul msg ckp "ari fist jd ex kptm.. aku bosan doe"
hahahah die msg kol 1 but dkt kol 2 bru qid reply sebb semalam
lepaking dengan geng2 ajam...
x perasan msg...
aku mampu gelak je die ckp mcm tu.
bila die ckp yg die moody je satu hri tu mmg aku x thu nak kata apa..
gelak je mampu...
Mmmm takpe laa along..
aku fhm ape kau rasa..
lagi2 kau jenis x ramai kawan kat ipoh tu...
mcm kau ckp..
kawan kau kat ipoh tu slain dk kolej adik mirul tu ngan atok tu je kann??
heheehhe
sabar k along...
awal lagiii memang kau rasa bosan..
esok lusa kau dh start kerja okey lerr tuu...
pape pun jaga diri bro...

mohon aku bertabah apa yang bakal jadi esok...
masuk sini sebab batok makin teruk...
dan ade darah tadi..
lagi2 deme dpt thu bru2 ni telinger and hidung aku berdrh sama..
tu yg tros hntr dlm..
menadah laa telinger esok hadap paksu...
mmmm
pape pon im okey!
jgn risau. :)

k la tu je nak ckp...percutian/ bulan madu ku bermulaaa!!
yeahhhhhhh!!!!hahahahah bongokkkk!
gua pasrah dahhhh


Official Template By BudakPEMALAS