<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Thursday, 28 May 2015
Assalammualaikum.
Sunyi.
Sepi tanpa kata.
Diam membisu tanpa sebarang bahasa.
Allahu..
aku terlalu bosan...
aku nak pulang...
balik untuk lawat kubur abang.
bosan yang teramat sgt kt sini buat aku hilang arah.

Sham..
aku x sempat nak lawat kubur kau.
Aku sampai je seremban semalam
aku tros kena pi jmpe paksu sebab batuk kuar darah semalam.
then teruk checkin and bermalam di sini.
plan aku nak ke kubur kau hari niii...
hope ptg ni aku dpt kluar.
aku bosan sgt sham...
klo dpt kuar blh laa aku
pergi lawat kubur kau esok..mmmm
Weekend ni hari yang aku tunggu.
dah lama aku tunggu sham.
aku nak lepas rindu yang thun lepas aku x dpt nak rasa sgt..
hehehe tapi skng ni aku dh kt dlm..
mampu ke aku nk pergi?
aku harap aku mampu.
aihhh mesti boleh laa kan...
aku kan kuat mcm kau..
heheheh...
tapi aku masuk kali ni tk teruk sgt..mcm biasa ahhh..
pakcu nk bg aku melawat hsptl nii..
hahahahhaha...
bak kata una mybe sebab aku banyk minum air sirap kottt...
tu yg pepejal merah tu keluar dri mulot...
hahahahaha sengalll kan??
doa doa kan la aku kuar esok..
aku dh pisang habis dah niiii...
tk thu ape nak buat...
tb pon progrm th pape...

k sham..
doakan aku kuar cpt k.
love u.
and miss u


Official Template By BudakPEMALAS