<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Monday, 11 May 2015
Assalammualaikum.
Hai ellysya.
Qid nak bercerita
Tentang dua benda
first tiga hari lepas qid demam..
teruk tk teruk sangat laaa..
tapi sampai una ngan izzy datang then tarik pi klinik laa..
mase tuu mmg tk nak pergi.
pikir kerja mp banyak...
pikir tanggungjawab kerja org ade kt qid lgii..
pikir mcm2...
qid ni sakit bukan boleh siket siket....
tapi una tarik gakk..
pergi gakk laa petang tuu..
kerana terpaksa aku relakan..
btw thanz to una and izzy sbb bawak qid pi klinik...
tunggu bersapaaaaa kat sana berjam jam sampai habis.
hmmm thankz a lot guyss..
aku hargaiii...
balik tu tros segar then esok tu start jd robot balik..
hahahaahaha..
tp esya..
apa punca qid demam.?
sampai skng ni berfikir.....
selalu nak demam time exam xde teruk sampai suhu panas badan mendadak
sampai mcm tuu..
paling tk pun flu ngn sakit kepala je kee..
ni habis satu badan panas..
bergigil lagi...
qid terfikir gakk kenapa ehh???
selalu kena mcm nii mesti bersebab....
ke qid rindu abang?
mmmm...
sham...
lama aku x update pasal kau kan sham?
sham aku dh nak habis dah x lama lagi..
siket je lagi.
sikit je lagi adik kau ni nak tamat kan diploma die...
sham...
kau xde sham nak tgk aku habis...
kau xde nak kata kat aku "kau habis dah dik"
kauxde nak ckp kat aku "congrts dik"
takde sham...
aku  tunggu ayat tu dri kau k sham?
aku rindu kau sngt sham....
Mmmm even aku ade shahir, ajrul, nik yang jd abang abang aku kt sini..
tpi aku x pernh lupa kau sham..
tkpernahhh...
bangun bangun benda first aku buat sedekah Alfatihah buat kau...
cukup ke sham??
tu je bekalan mmpu aku beri untuk kau...
Jujur sham..
aku terlalu rindu skng niii

Sham kau thu tak..
malam tadi air mata aku hampir mengalir depan ajrul and wani..
Mase tu kt depan rumah..
Aku and ajrul smoke.. time tu ajrul dah nak balik dah...
tah mcm mane ajrul tny "best tak jdi anak bongsu"
aku jwb tak...
then die tny kenapa...
and time tu otak aku teringat kau...
then bila die ckp pasal dia jaga adik dia...
die cebok yak adik dia...
dia protect adik die...
aku teringat kau sham...
kau jaga aku...
kau didik aku...
kau rawat aku....
masa tuuu mulut tergerak nak cerita apaaa yg kau buat kat aku dlu...
tapi tak terkeluar sham....
mulut aku terkunci..
seburuk buruk kauu...
kau tetap abang aku kann???
sekejam kejam kauu...
kau tetap abang aku kan??
thankz sham sebab perangaii kau yg mcm cilake dulu...
aku tak terus hanyut...
hanyuttt terusss dengan duniawi....
memang takde siapa boleh ganti kau shamm..
even ajam sekali punn..
die tak sama mcm kauuu...
abang shuk pun tkkan pernah sama mcm kauu...
kau tetap kau sham...
aku rindu kauuu...
sangattt!!!!!!!!!!!!
Klo boleh sham...
aku nak jumpe org yang sebijik mcm kauu...
dari jauh pun tkpe...
jnji aku dpt lepas rindu pada kau...
rindu kauu.. alang... iwannn...
rindu abang abang akuuuu....
korang tahu takk lately otak aku banyak pikir pasal korang..
otak aku banyak scan nama korang....
aku tak thu kenpa...
mungkin sebab aku fikirrr aku akan rasa hilang balik kotttt.....
yelaaa... abang2 clon aku sume nii akan hilang...
senyappp... sepiiii...
Allahu... nak menghadapi saat last jumpe dowg tuu...
akan menitik kah air mata aku depan diorang???
akan mengalir ke air mata aku depan dorg???
kuat kan aku....
aku mohonn....
Aku sayang diorang....
diorang abang aku.
Ajam..
One day aku akan bawak diorng jmp kau...
diorang abang abang abang akuuuu...
again aku ckp ajam. diorang abg aku...




Official Template By BudakPEMALAS