<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 2 May 2015
Assalammuaalaikum.
Hai izwan.
Aku tgh dgr lagu kau.
wan..
aku dgr lagu kau then aku teringat kat
Ajrul.
Orang yang menggantikan perangai kauu
selama hampir 5 bulan nii..
wan...
semua bakal berakhir.
lepas ni tkde dahh aku panggil panggil die along...
tkde dahh die nasihat aku dlm gelak tawa die,dlm serius die...
bukan die jee.
kau ingt tak wan dlu aku pernh ckp kat sini aku
ade pengganti kau ngan ajam.
pengganti ajam sapa??
Shahir laa..
sumpah wan..
perangai die bila nasihat kan aku sebijik mcm ajam..
bila die tny aku ade mslh ke pon sama mcm ajam..
ayat die kasarr....
tapi...
penuh dengan nasihat...
risauuu...tapi die buat die punya nasihat tuu siap ade pakej maki hamun aku skali.
Mcm ajam kann?
tak mcm kauuu..
kau nasihat elok2..
kau layann jee adik kau nii...
kenapa aku ckp ajrul mcm kau??
hahahah
sebab die byk cover aku bler aku smoke...
selalu wan...
bila aku dh isap sebatng.. aku nk isap sebatng lagii...
tapi.. bila die nampak mulut die nak bgtau shahir...
bila aku suh diam dia diamm jee senyum senyum pandang shahir..
slalu mcm tuuu...
shahir plak bila aku isap lebih dri sebatng dlm satu masa tuu tros semua
bahasa die keluar...
mcm ajam kann??
ajrul pun sama melayannn jee aku buat ape kat die...
mcm kauu...
aku main rambut die...
aku tarik telingerr die mase die tgh buat kerja...
aku kaco die masa die buat kerja...
aku goncang goncang badan die masa die buat kerja...
die ikottt jeee.. die biarkannn jeee....hahahhah
dlm hati gua tk thu laa kot2 die maki hamun aku ke kannn...
rindunya aku kat kau ngan ajam....
aku happy 3, 4 bulan ni sebab orang sekliling aku sebijik perangai mcm
abang  aku dua ketul tuu..hahahahah
tapi wan.. lepas ni tkde dah...
hilang dah..
habis dahh...
hmmmmm.....
rasa hilang lagi laa aku lps nii..
baru nak happy sebab aku dpt rasa masa lalu aku...
dpt tgk byng2 abang2 aku...
dpt tgk byng2 pian, ira, remy and niza...
tapi lps ni tkde dah wan...
doakan adik kau kuat k wan...

mungkin mereka tkpernh heran.
aku tk kisah..
sebab aku je thu sejarh silam akuu..
aku je thu apa aku rasa...
aku je thu apa aku lalui..
aku je nampak ape yg berlakuu...
biar laa orng kata aku perasan..
tapi jujur aku kata kan...
aku sedih untuk hilang abang abng abang aku lagi sekali...
kuat kan aku  iwan...
kuat kan akuu....
doakan yg terbaik untuk aku wan..
aku perlu doa kau...

Tak sampai 2 week lagi.
Hope semua okey.
Bakal berakhir dah semua nya.

Salam


Official Template By BudakPEMALAS