Skip to main content
Assalammuaalaikum.
Hai izwan.
Aku tgh dgr lagu kau.
wan..
aku dgr lagu kau then aku teringat kat
Ajrul.
Orang yang menggantikan perangai kauu
selama hampir 5 bulan nii..
wan...
semua bakal berakhir.
lepas ni tkde dahh aku panggil panggil die along...
tkde dahh die nasihat aku dlm gelak tawa die,dlm serius die...
bukan die jee.
kau ingt tak wan dlu aku pernh ckp kat sini aku
ade pengganti kau ngan ajam.
pengganti ajam sapa??
Shahir laa..
sumpah wan..
perangai die bila nasihat kan aku sebijik mcm ajam..
bila die tny aku ade mslh ke pon sama mcm ajam..
ayat die kasarr....
tapi...
penuh dengan nasihat...
risauuu...tapi die buat die punya nasihat tuu siap ade pakej maki hamun aku skali.
Mcm ajam kann?
tak mcm kauuu..
kau nasihat elok2..
kau layann jee adik kau nii...
kenapa aku ckp ajrul mcm kau??
hahahah
sebab die byk cover aku bler aku smoke...
selalu wan...
bila aku dh isap sebatng.. aku nk isap sebatng lagii...
tapi.. bila die nampak mulut die nak bgtau shahir...
bila aku suh diam dia diamm jee senyum senyum pandang shahir..
slalu mcm tuuu...
shahir plak bila aku isap lebih dri sebatng dlm satu masa tuu tros semua
bahasa die keluar...
mcm ajam kann??
ajrul pun sama melayannn jee aku buat ape kat die...
mcm kauu...
aku main rambut die...
aku tarik telingerr die mase die tgh buat kerja...
aku kaco die masa die buat kerja...
aku goncang goncang badan die masa die buat kerja...
die ikottt jeee.. die biarkannn jeee....hahahhah
dlm hati gua tk thu laa kot2 die maki hamun aku ke kannn...
rindunya aku kat kau ngan ajam....
aku happy 3, 4 bulan ni sebab orang sekliling aku sebijik perangai mcm
abang  aku dua ketul tuu..hahahahah
tapi wan.. lepas ni tkde dah...
hilang dah..
habis dahh...
hmmmmm.....
rasa hilang lagi laa aku lps nii..
baru nak happy sebab aku dpt rasa masa lalu aku...
dpt tgk byng2 abang2 aku...
dpt tgk byng2 pian, ira, remy and niza...
tapi lps ni tkde dah wan...
doakan adik kau kuat k wan...

mungkin mereka tkpernh heran.
aku tk kisah..
sebab aku je thu sejarh silam akuu..
aku je thu apa aku rasa...
aku je thu apa aku lalui..
aku je nampak ape yg berlakuu...
biar laa orng kata aku perasan..
tapi jujur aku kata kan...
aku sedih untuk hilang abang abng abang aku lagi sekali...
kuat kan aku  iwan...
kuat kan akuu....
doakan yg terbaik untuk aku wan..
aku perlu doa kau...

Tak sampai 2 week lagi.
Hope semua okey.
Bakal berakhir dah semua nya.

Salam

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…