Skip to main content
Assalammuaalaikum.
Hai izwan.
Aku tgh dgr lagu kau.
wan..
aku dgr lagu kau then aku teringat kat
Ajrul.
Orang yang menggantikan perangai kauu
selama hampir 5 bulan nii..
wan...
semua bakal berakhir.
lepas ni tkde dahh aku panggil panggil die along...
tkde dahh die nasihat aku dlm gelak tawa die,dlm serius die...
bukan die jee.
kau ingt tak wan dlu aku pernh ckp kat sini aku
ade pengganti kau ngan ajam.
pengganti ajam sapa??
Shahir laa..
sumpah wan..
perangai die bila nasihat kan aku sebijik mcm ajam..
bila die tny aku ade mslh ke pon sama mcm ajam..
ayat die kasarr....
tapi...
penuh dengan nasihat...
risauuu...tapi die buat die punya nasihat tuu siap ade pakej maki hamun aku skali.
Mcm ajam kann?
tak mcm kauuu..
kau nasihat elok2..
kau layann jee adik kau nii...
kenapa aku ckp ajrul mcm kau??
hahahah
sebab die byk cover aku bler aku smoke...
selalu wan...
bila aku dh isap sebatng.. aku nk isap sebatng lagii...
tapi.. bila die nampak mulut die nak bgtau shahir...
bila aku suh diam dia diamm jee senyum senyum pandang shahir..
slalu mcm tuuu...
shahir plak bila aku isap lebih dri sebatng dlm satu masa tuu tros semua
bahasa die keluar...
mcm ajam kann??
ajrul pun sama melayannn jee aku buat ape kat die...
mcm kauu...
aku main rambut die...
aku tarik telingerr die mase die tgh buat kerja...
aku kaco die masa die buat kerja...
aku goncang goncang badan die masa die buat kerja...
die ikottt jeee.. die biarkannn jeee....hahahhah
dlm hati gua tk thu laa kot2 die maki hamun aku ke kannn...
rindunya aku kat kau ngan ajam....
aku happy 3, 4 bulan ni sebab orang sekliling aku sebijik perangai mcm
abang  aku dua ketul tuu..hahahahah
tapi wan.. lepas ni tkde dah...
hilang dah..
habis dahh...
hmmmmm.....
rasa hilang lagi laa aku lps nii..
baru nak happy sebab aku dpt rasa masa lalu aku...
dpt tgk byng2 abang2 aku...
dpt tgk byng2 pian, ira, remy and niza...
tapi lps ni tkde dah wan...
doakan adik kau kuat k wan...

mungkin mereka tkpernh heran.
aku tk kisah..
sebab aku je thu sejarh silam akuu..
aku je thu apa aku rasa...
aku je thu apa aku lalui..
aku je nampak ape yg berlakuu...
biar laa orng kata aku perasan..
tapi jujur aku kata kan...
aku sedih untuk hilang abang abng abang aku lagi sekali...
kuat kan aku  iwan...
kuat kan akuu....
doakan yg terbaik untuk aku wan..
aku perlu doa kau...

Tak sampai 2 week lagi.
Hope semua okey.
Bakal berakhir dah semua nya.

Salam

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.