Skip to main content

Aku akan rindu

Assalammualaikum.
Aku menulis lagi.
Ingin bercerita luahan hati.
apa dia?
Aku teringat kata kata Ajrul tadi...
Okey meh aku story psl Ajrul dulu.
Tadi pergi cri kedai printing ngan die..
lps nak balik uh die ckp nk pi parade malam ni ngan nik..
qid dengn selamber ckp laa... "nak ikot long"
lepas uh die x layan...
qid rengek punye rengek then die ckp mcm ni
"pernah ke kau kena tinggl?? nak kena tinggal bebetul...?"
hmmm
aku senyum jee laa dgr..
bila dh balik teringt blik mase aku merengek kt die uh
hati terdetikk...
esok lusa aku kena tinggal gak along oiii..
tkde dakk kau..tkde dah nikk ngn akuu..
aku sensowg gakk :)
And stu lgi mase b4 nak kuar pi kedai printing tuu..
aku tgk smoke kt luar..
memang dri jmp die uh aku diam jeee...
sbb otk serbut ngn website...
lepas uh mse tu die kuar berdiri dpn pintu rumah ckp..
"yelaa dh gengster skng mana nak ckp ngn aku dahh..."
hahahahah mase tu dlm hti aku gelak jeee...
lepas ni xde gakk long aku nk berckp ngn ko lagiii...
tah tah msg pon dh xde...
tah tah memasing diamm je lepas nii..
kann??
Aku akan rindu kau Ajrul...
Aku dh anggap kau mcm abg aku...
kau biar jee aku ngaco ngaco kau..
kau biar jee aku rengek rengek kat kauu..
kau hadap jee aku spam kauu...
kau ikot jee ape aku nakkk...
kau layannn jee perangai annoying aku nii...
lepas ni tkde dah along...
tkde dahhh orang nk rengekkkk ngn ko suh lepakk heharii sebab die pisang...
xde dah aku nk main rambut kau...
tkde dah aku nakkk kaco kaco ko time wat kije...
tkde dah nk berdebat2 time ckp...
takde dah long...
hmmm berapa hari je lagii...
aku terkesan dgn pengenalan nii...

Dalam nerdy aku mmg rapat ngn semua...
ngn Ajrul, Shahir, Nik and Wani...
blh dikatakan tiap malam aku akan spam along..
aku akan kaco shahir..
aku akan mengarukkk kt nik..
hampir hari hariii...
Bila lepak aku selalu berdebat dgn Ajrul and Shahir...
selaluuu...
ade jee point dowg nk bahan aku...
ade jee point aku nak ngnjing dowg...
paling aku suka buat ayat pasrah...
dowg paling x suka benda tuu...
lagi dowg x suka lagiii aku buat...hahahahah
mcm shahir die paling rimas klo aku merengek kt die..
ajak buat itu lahhh.. ajak buat iniii lahhh..
die x suke aku desak2 die...
tp aku suka ngnjing die... lagi die tk suka lagi aku buatt...
sampaiii laaa die benganggg die tugal lah kepala akuu...
die bergusti lahh ngan akuu..
di tarikkk telinger aku laaa....
mcm2.....
Aku akan rindu kau jugak King!
Mmmmm....
Berapa hari jee lagiii.......

Paling aku akan rindu aku rasa dua ketul ni laaaa...
sebabbb blh dikatakan tiap kali jmpe aku bertekakk ngn dowggg..
bila lepakk skali ponnn byk sembang ngn dowggg...
ngnjing ngn dowg...
Hmmmm

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.