Skip to main content

Aku akan rindu

Assalammualaikum.
Aku menulis lagi.
Ingin bercerita luahan hati.
apa dia?
Aku teringat kata kata Ajrul tadi...
Okey meh aku story psl Ajrul dulu.
Tadi pergi cri kedai printing ngan die..
lps nak balik uh die ckp nk pi parade malam ni ngan nik..
qid dengn selamber ckp laa... "nak ikot long"
lepas uh die x layan...
qid rengek punye rengek then die ckp mcm ni
"pernah ke kau kena tinggl?? nak kena tinggal bebetul...?"
hmmm
aku senyum jee laa dgr..
bila dh balik teringt blik mase aku merengek kt die uh
hati terdetikk...
esok lusa aku kena tinggal gak along oiii..
tkde dakk kau..tkde dah nikk ngn akuu..
aku sensowg gakk :)
And stu lgi mase b4 nak kuar pi kedai printing tuu..
aku tgk smoke kt luar..
memang dri jmp die uh aku diam jeee...
sbb otk serbut ngn website...
lepas uh mse tu die kuar berdiri dpn pintu rumah ckp..
"yelaa dh gengster skng mana nak ckp ngn aku dahh..."
hahahahah mase tu dlm hti aku gelak jeee...
lepas ni xde gakk long aku nk berckp ngn ko lagiii...
tah tah msg pon dh xde...
tah tah memasing diamm je lepas nii..
kann??
Aku akan rindu kau Ajrul...
Aku dh anggap kau mcm abg aku...
kau biar jee aku ngaco ngaco kau..
kau biar jee aku rengek rengek kat kauu..
kau hadap jee aku spam kauu...
kau ikot jee ape aku nakkk...
kau layannn jee perangai annoying aku nii...
lepas ni tkde dah along...
tkde dahhh orang nk rengekkkk ngn ko suh lepakk heharii sebab die pisang...
xde dah aku nk main rambut kau...
tkde dah aku nakkk kaco kaco ko time wat kije...
tkde dah nk berdebat2 time ckp...
takde dah long...
hmmm berapa hari je lagii...
aku terkesan dgn pengenalan nii...

Dalam nerdy aku mmg rapat ngn semua...
ngn Ajrul, Shahir, Nik and Wani...
blh dikatakan tiap malam aku akan spam along..
aku akan kaco shahir..
aku akan mengarukkk kt nik..
hampir hari hariii...
Bila lepak aku selalu berdebat dgn Ajrul and Shahir...
selaluuu...
ade jee point dowg nk bahan aku...
ade jee point aku nak ngnjing dowg...
paling aku suka buat ayat pasrah...
dowg paling x suka benda tuu...
lagi dowg x suka lagiii aku buat...hahahahah
mcm shahir die paling rimas klo aku merengek kt die..
ajak buat itu lahhh.. ajak buat iniii lahhh..
die x suke aku desak2 die...
tp aku suka ngnjing die... lagi die tk suka lagi aku buatt...
sampaiii laaa die benganggg die tugal lah kepala akuu...
die bergusti lahh ngan akuu..
di tarikkk telinger aku laaa....
mcm2.....
Aku akan rindu kau jugak King!
Mmmmm....
Berapa hari jee lagiii.......

Paling aku akan rindu aku rasa dua ketul ni laaaa...
sebabbb blh dikatakan tiap kali jmpe aku bertekakk ngn dowggg..
bila lepakk skali ponnn byk sembang ngn dowggg...
ngnjing ngn dowg...
Hmmmm

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…