Skip to main content

Ar Ridzuan lagi

Assalammualaikum.
Hai ellysya..
hai sham..

okey skng pukul 4.22 pagi..
adik hg ni sham bru balik dri Ar Ridzuan.
hahaha klakar kannn..
actually mmg aku yg push diri sendrii..
dari kat rumah nik lagi aku dah x sedap badan.
dah sakit dada kott...
wa buat lex wa peace lagiii...
smoke mcm biasa...
pergi giant lagiii...
sampaii jee bilik flat tross..
lagi2 naik tangga kann...
mmg makin senak laa dada guaa..
tk boleh tahan tadi aku tros call firas suh ambik
then tros pi Ar Ridzuan..
neb 4 dos weh..
hahahh
mmg padan muka aku..
and skng mcm biasa ahh..
lps neb mmg badan penat gilerrrrrr...
nasib hri jumaat tkde nk meet ngn Nerdy.
hari sabtu bru jumpe...
Napa eh tertibe kena asthma attck??
hahahah first mybe sbb aku ambik john.
john ngn aku dri dlu mmg tk leh masuk...
mmg merana laa stiap kali isap john.
even org punya..
second sbb aku penat sangt kot...
tu yg buat aku flat trosss...
kemarin nye tuu boleh cover..
naik naikk tros relax ann diri kat kerusii tuu...
then okeyy..
smlm mmg x leh..
dh ambik inhaler 3/4 kali pon x jalan..
haahhaha serius klakar...
pape ponn aku dh okey dah skng... :)
dont wory guys.
Thankz firas sbb tlg hantar mmber lu nii..
dh dua kali an kau anta aku pi Ar Ridzuan..
nasib dekat..
hahahah
and nasib jugak aku tak rebah atas moto masa wani hantar aku
malam tdii..
NASIB BAIK.

hari ni aku takkan cerita pasal Nerdy.
sebab hari ni semua sentap sesama sendri..
termasuk aku sentap dgn someone dlm group ni.
siapa?
nti ade masa aku story.
Aku nak rest.

salam syg buat mu abang2 ku.
Assalammualaikum.

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…