<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 5 August 2014
Assalammualaikum cinta hati.
qid dtg lagi...
datang untuk mencerita kan hal yang terjadi!
kali ni qid ingin mencerita tentang kamu!
Sebab ape?? of coz sbb rindu..
:)
lame sgt rase nye tk sebut tentang kamu...
tak thu kenapa dua tiga hari ni asyik teringat kt kamu, atok and arwah pian...
mungkin doaku krang buat kalian..
maaf kan aku guysss!
aku thu aku makin leka dgn kamu...
qid makin tak bercakap tentang kamu!
maaf yunkkk..
maaf sgt2..

paling qid rasa bersalah ngan kamu bler qid sendri tak pergi lagi ke pusara kamu
raya niii...
maaf sgt sgt sgt sgt ellysya...
bukan qid tak nak pergi.
tapi mase id pergi perak hari tuuu qid sampai sana malam.
dah tuu pg ade kenduri siket umah ummi..
lps kenduri dowg dh ajak balikk sbb ade hal kat seremban.
bler qid ckp "adik tk pi kubur esya ngan walid lagi"
dowg ckp...next time blh naiik prak lagi...
raya sebulan kata nya..!
sabar jer laaa...
sbb tuu yg makin kuat buat qid rase bersalah ngan kamu sayangggg...

esya..kmo thu tk raya kali niii remy tk de..
die raya kt us..
hahaha mcm yang kamu sendri tahu skng ni die tgh mencuba nasib die kat
negara org kannn...
so disebabbkan baru lgi kat situ die x dppt nak balik beraya...
sbb dua minggu sebelum tu die dh balk malaysia...
serius lain jer rasa bler remy tkde..
kihkihkihkih...bru nak tringat kat die niii!heee
pape pun my klo ko bce blog aku niii..
Selamat Hari Raya Remyyyyy!!!
bestttt raya kat malaysia....hahahahah :P



Official Template By BudakPEMALAS