Skip to main content

singgah jap!

Assalammualaikum cinta hati.
qid dtg lagi...
datang untuk mencerita kan hal yang terjadi!
kali ni qid ingin mencerita tentang kamu!
Sebab ape?? of coz sbb rindu..
:)
lame sgt rase nye tk sebut tentang kamu...
tak thu kenapa dua tiga hari ni asyik teringat kt kamu, atok and arwah pian...
mungkin doaku krang buat kalian..
maaf kan aku guysss!
aku thu aku makin leka dgn kamu...
qid makin tak bercakap tentang kamu!
maaf yunkkk..
maaf sgt2..

paling qid rasa bersalah ngan kamu bler qid sendri tak pergi lagi ke pusara kamu
raya niii...
maaf sgt sgt sgt sgt ellysya...
bukan qid tak nak pergi.
tapi mase id pergi perak hari tuuu qid sampai sana malam.
dah tuu pg ade kenduri siket umah ummi..
lps kenduri dowg dh ajak balikk sbb ade hal kat seremban.
bler qid ckp "adik tk pi kubur esya ngan walid lagi"
dowg ckp...next time blh naiik prak lagi...
raya sebulan kata nya..!
sabar jer laaa...
sbb tuu yg makin kuat buat qid rase bersalah ngan kamu sayangggg...

esya..kmo thu tk raya kali niii remy tk de..
die raya kt us..
hahaha mcm yang kamu sendri tahu skng ni die tgh mencuba nasib die kat
negara org kannn...
so disebabbkan baru lgi kat situ die x dppt nak balik beraya...
sbb dua minggu sebelum tu die dh balk malaysia...
serius lain jer rasa bler remy tkde..
kihkihkihkih...bru nak tringat kat die niii!heee
pape pun my klo ko bce blog aku niii..
Selamat Hari Raya Remyyyyy!!!
bestttt raya kat malaysia....hahahahah :P

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…