Skip to main content

maaf

you know whatt..hari penting die qid tkde..
thu takk mcm mane gusarnye hati malam tuu..bertapa risaunye qid pikirkan die,
bertapa bersalah nye qid xde ngan die mase tuhhh..
iam so sory..
kau fhm situasi aku kann??
Aku minta maaf sgt2..
aku thu kau kecewa...
sbb aku thu kau tk kuat sendiri kann..
sbb xde dia kat sisi kauu,same ngan kite semua kannn...
sbb tu klo blh kau nak kami semua ade untk support kau kann???
aku minta maaf aku xde ngan kauu..aku dtg last minittt...
bukan aku x ingt or tk hiraukan kauuu...
tp aku terpkse kat situuu..maaf weyy :'(
aku thu aku dh promise right?
aku tahuu kau dh pesan kat aku awal2 kann?
aku thu semua tuuu..tp benda nii x di rancng...maaf wokk!
maaf sgt sgttt...

aku thu kau agak kiciwa sbb aku smp lewatt..
weii tu pun aku rushing sehabis nyee kau thuuu..ikot kan benda tuh habis tghariii..
tapii lepas subuhhh aku mintk dowg lepas kann akuuu..
sebab kauu bebb..sbb aku nak ngan dowg tman kauuu...
i know u are hapy right now! and aku lagi thu ape yg ade dlm hati kauu tuhhh...
tlg fhm plz..aku dh rushh..aku cube cpt...
maaf lahh....
pape pun smp jer smlmm..aku hapy tgk kauuu..
:) Hari nii kite pi shopping k!
hahahahah
nnti dh nak balik dahh...
Mak Ayah..
sory ahh adik smp lmbt..adik x thu plakk die x bg tau mak ayah yg adik lewat..
and adik x thu plakk yg mak ngan ayah tunggu adik kat stu...
sorry erkkk..
okeyy! adik thu adik dh buat semua bengang,marah,kecewa semua ade..hmm sorry k! :*

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…