<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 7 December 2013
Assalammualaikum dunia.
Assalammualaikum cinta hati
Assalammualaikum sahabat sejati
Assalammualaikum pendengar luahan hati

hari ni qid ke sini lagi..
untuk bercerita ape je yg terbuku di hati,
untuk bercerita ape je yg terasa dihati,
untuk bercerita ape je yang disimpan didalam hati.
hari ni 7hb disember..
dua hari yg leps genap lah arwah abg berunur 24tahun..
itu pun klo hayat die masih ade lah..
takde hadiah yg dpt di beri ketika tuu,
hanya sekalung doa sahaja yg mampu qid kirim.
mohon agar die sentiase tenang disana...
Amin amin..
dah seminggu dah qid kat rumah,semalam pertama kali nye qid pergi rumah badut,
tido rumah die,burak dgn die,bercerita mcm2 ngan die,buat segala janji ngan die..
Ya Allah..semamng nye aku mmg rindu moment ngn die begituuu..
Thankz bdut..thankyou somuch sebab luang kan mase ngan akuuuu..
thankz bg mcm2 nasihat kat aku,
thankz bg kata2 semangat kat aku..
and thankz sbb cuba bertindak seperti die..tq so much!
 InsyaAllah badut..aku try buat ape yg die nak,ape yg family aku nakk..
itu pun klo aku mampu..aku cube k!
kauu?? satu je aku nk ckp...jage diri :)
mcm kau ckp mlm tuuu.. "jauh lagi perjalanan kite nii " yeahh!
jauh lagi kann?? :')
maaf ahh badut aku emo mlm tuu..aku ingt die,lagi pun ko thu kan ape
yg bbtl buat aku emo mlm uhh..hmm thankz lahh badut for everythinggg...
tk thu nk ckp ape :( hmm
again takecare :)

*k lah salam :)


Official Template By BudakPEMALAS